PRÉMIUM LAKÁS ELADÓ

3211 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ÉKSZERDOBOZ ELADÓ !
az V. és XIII. kerületek találkozásánál, a Szent István körúton, közel a Jászai Mari térhez.

A lakás a ház első emeletén helyezkedik el, bejárata rögtön a lépcsőházból található. Természetesen lift is van a házban, de gyalog is könnyedén megközelíthető.

Az ingatlan 156 nm-es, és tartozik hozzá egy (a házban egyedüliként) egy 6 nm-es erkély is. A lakás egy 30 nm-es hallból (előszoba), egy 6 nm-es konyhából, egy 6 nm-es fürdőszobából, továbbá egy 33 nm-es jelenleg tárgyalóként funkcionáló szobából, egy 31 nm-es dolgozószobából, végezetül egy 54 nm-es szalonból áll. Ebben a szalonban volt régen kialakítva egy kamarazenekarnak helyet adó rész (itt a stukkók is a zenével kapcsolatos motívumokat rejtenek).

A egész lakásban a stukkók restaurátor által felújítottak, a faipari részek, falburkolatok, ablakok, ajtók mind farestaurátor keze munkáját dicsérik. Ennek ellenére az egész lakásban ki lett cserélve az elektromos hálózat, még a mennyezeti csillároknál is.

A tölgyfa parketta vadiúj, a klasszikus stílusben lerakott és a legjobb pácokkal (Bona) kezelt burkolat, mely a fürdőszobát leszámítva az egész lakást borítják.

A fürdőszoba, melyben wc, zuhanyzó került kialakításra Valentino csempével burkoltak.

Az ingatlan biztonságát a fizikai és technikai védelem kettőse az alábbiakban biztosítja: Paradox, távolról is irányítható riasztórendszer, kivonulószolgálat, kamerarendszer, páncélajtó, rács (bejárati ajtó, gangra nyíló ablakok).

A fő szobákban található négy kályha, melyek sajnálatos módon nem az eredetileg itt lévők, viszont sikerült a tulajdonosnak mind stílusban, mind állapotban is tökéletsen megfelelő 150 éves műkincs kályhákat beszerelni, melyek mind elő vannak készítve áram betáplálással, és csupán fűtőszál beszerelés kérdése, hogy akár használatba is lehet állítani őket.
Jelenlegi tulajdonosa kímélte őket, és a fűtést (mivel a gázcsöveket teljesen visszabontatta a műemléki miliő, és a falak védelme érdekében, bár a gázóra megmaradt a lakásban) csúcstechnikás elektromos Noirot radiátorokkal oldotta meg. A melegvizet szintén, árammal működő tartály biztosítja.

A lakásban a csodálatos kristálycsillárok a Kolarz osztrák lámpagyártól érkeztek, a beépített lámpák pedig a Flos spanyol lámpagyár termékei.

A lakás árába bele tartozik természetesen a 4 műemlék kályha, a csillárok, lámpák, a lakásillatosító rendszer, a karnisok és függönyök, riasztó, kamerarendsze, valamint a tükrökr is. Ezek közül külön érdekesség egy a szalonban lévő, mely egyidős a lakással, és ugyanúgy restaurálva lett a benne található festménnyel együtt, mind a falburkolatok.

A lakásban található szintén nagy értékű bútorok tárgyalás alapját képezhetik.
Az ingatlan cégtulajdonban van valamint per, teher és igénymentes!!

Irányára: 220.000.000,- HUF

Ne szalassza el ezt az egyedi lehetőséget, hogy egy ilyen ingatlant birtokolhasson!

Siklódi Bettina

Siklódi Bettina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 788 3813
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban