PRÉMIUM LAKÁS KIADÓ

132 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Andrássy úton exkluzív, 120 nm-es, igazi polgári lakás kiadó.

A lakberendezők által megálmodott lakás minden igényt kielégít. Hatalmas, tágas központi tér jellemzi (60 nm nappali, étkező-konyha), melyet csak még impozánsabbá tesz
a két gyönyörűen faragott, monumentális antik szekrény, melyek több száz éve élt mesterek munkái. Mindezek mellett megvan a lehetőség arra, hogy a jövendő lakó saját igényei szerint alakítsa a lakást (saját ízlésének megfelelő képek, egyéni dísztárgyak elhelyezése, saját igényeinek megfelelő média-kommunikáció kiépítése).

A hálószoba berendezésénél a visszafogott elegancia és kényelem volt a fő szempont. Motorosan állítható, jó minőségű ágy és matrac teszi kényelmessé a pihenést. A sarokban pedig dolgozó sarokként is használható sminkasztal helyezkedik el.
A hálószobából közvetlenül nyílik az egyik fürdőszoba, sarokkáddal, wc-vel. A hálószoba egysége a lakás bejárattól legtávolabb eső pontja, így nagyon jól elszeparált, bensőséges tér.

A lakás bejárat felőli részében két kisebb méretű szoba található, melyek nincsenek berendezve. Ezek alkalmasak lehetnek vendégszobának, gyerekszobának, dolgozószobának.
Mivel ez a fele a lakásnak teljesen elszeparálható a nappali-konyha-hálószoba egységétől, így akár rendelőnek, vendégeket fogadó irodának is használható.
Ezen a részen található a lakás másik fürdőszobája, zuhanyzóval, wc-vel és itt találjuk a mosógépet, szárítógépet is, és egy plusz külön wc-t.

A konyha teljes mértékben gépesített, beépített hűtőszekrény, mélyhűtő, mosogatógép, sütő és mikró található benne, indukciós főzőlappal, sok rakodási felülettel.
A konyhabútorba beépített borhűtő pedig gondoskodik arról, hogy ebben az igazán egyedi és elegáns környezetben a bor hőfoka is pont ideális legyen.

Ha valami tényleg exkluzív és nem tucat lakást keres, akkor ez az.
Az antik és a modern találkozása egy letisztult, elegáns környezetben.

A Lakás :

120 négyzetméter, 2 fürdőszoba,
3 wc, gardrób szoba, tágas,
hatalmas nappali-konyha,
hálószoba saját fürdővel,
2 kisebb szoba - melyek az előszobai folyosóról nyílnak egy fürdőszobával és plusz wc-vel így a lakás felhasználási lehetőségei nagyon sokrétűek.

Azonnal költözhető, szerződés kötéskor 2 havi kaució, 1 havi bérleti díj. Minimális bérleti idő egy év. Közös költség 30000 Ft, rezsi elszámolása a mérőórák alapján.

2400EURO

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Kérdés esetén vagy időpont egyeztetés miatt a megadott telefonszámon a hét bármelyik napján elér.

Siklódi Bettina

Siklódi Bettina

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (30) 788 3813
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban