Presztizs tökéletes udvarral Újszegeden

3172 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Újszeged városrészében, eladó ez a 2002-ben épült, Jó adottságokkal, 10 kw os napelem rendszerrel rendelkező, belső szintes 314 négyzetméteres élettérrel rendelkező, galériás nappali plusz öt szobás, dupla konyhás, tripla fürdős, délkeleti fekvésű napfényes, tégla építésű ház, melyez egy dupla garázs és egy tökéletesen karban tartott 919 m2 es telek is jár hozzá fúr kúttal.
Az ingatlan tehermentes.
A ház 5 db hálószobával, 1 db " egy szemmel alig látható" 45 négyzetméteres nappalival, 2 db konyhával ,3 db fürdőszobával, 2 db külön Wc-vel,, és erkélyekkel, terasszal, valamint gardróbbal, és előtér közlekedőkkel, és háztartási helyiséggel (ezek mellett számtalan funkcióval) rendelkezik. A lakás központi része a nappali, ahonnan könnyedén kijutunk a hangulatos teraszon keresztül növények sokaságában pompázó kertbe. Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos házak sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó (padló és radiátor) plusz fatüzelésű kazán és kandalló, hűtéséről (és fűtéséről is - napelem rendszerről-) 4 db klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan kifogástalan állapotú, egy festés után azonnal költözhető. További előny, hogy az eladó az ingatlanra 2023-ban felrakatta a 10 Kw-os napelem rendszert (ami ellátja a teljes ingatlan áram fogyasztását - ad vesz órával, és éves szaldóval -), és elhelyezett 3 db klímát a házon belül. 2022 - ben volt az ingatlan legutolsó esztétikai felújítása.
A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, boltok, 1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban