Privát Lakás tetőterasszal egy kőhajításra a Tesco Extrától

591 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Rókus városrészében , eladó ez a 2022-ban épült, Jó adottságokkal rendelkező, Új építésű, kulcsra kész, 82 négyzetméteres élettérrel rendelkező, amerikai konyhás nappali plusz kettő szobás, fürdős,, dél keleti fekvésű napfényes, tégla építésű Penthouse jellegű lakás , melyez egy "szemmel alig látható" 21 négyzetméteres hangulatos tetőterasz is jár hozzá.
Valamint külön vásárolható hozzá, garázs (külön hrsz), és (vagy) kocsibeálló is.
Az ingatlan tehermentes és azonnal átvehető, valamint CSOK plusz támogatás is felvehető rá.
A társasház liftes ház, rendezett pihenőkerttel, medencével, valamint rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 2 db hálószobával, 1 db nagy méterű amerikai konyha nappalival, 1.db fürdőszobával,, és előtér közlekedővel, valamint a nappaliból elérhető tetőtérben elhelyezett galériával rendelkezik. A lakás központi része a nappali, ahonnan könnyedén kijutunk a saját abszolút privát tetőteraszunkra, ami számtalan családi és privát kinti programnak adhat helyet.
Az ingatlan fűtésről házközponti hőszivattyús fűtés ( padlófűtés), hűtéséről összesen 2 klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan kifogástalan állapotú, (új), azonnal átvehető.További előny, hogy az eladó az ingatlanban mind burkolatok terén, mind a konyhabútort (amely gépiesített) illetve a legmagasabb minőséget tette be.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, trolibusz, villamos, boltok, 1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban