Rábaszentandráson családi ház eladó

2373 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Rábaközben, Rábaszentandrás legszebb helyén eladó ez a gazdálkodásra is kíválóan alkalmas felújítandó nagy családi ház.
Az épület az 1940-es években épült, téglából és kőből, ezt 1980-ban újították fel. A 88 nm-es lakóingatlanban 3 szoba, konyha, 2 előszoba, fürdő, éléskamra található. A két 23 és 17 m2-es szoba a 13 m-es utcafrontra néz, Vegyes tüzelésű kályhával fűtöttek. Az ablak nyílászárói fából készültek jó állapotúak, redőnnyel felszereltek.
A harmadik szoba 16 m2-es, Ablaka az előszobára néz, Innen nyílik egy kis éléskamra, amelyet tárolónak is lehet használni.
Dupla előszoba van a házban hatalmas ablakokkal. A konyha7 m2-es. Innen nyílik a fürdőszoba és egy lezárt helyiség. Itt akár külön WC-t is ki lehet alakítani. Két bejárata is van az épületnek, mindkét előszoba felől.
A gazdasági épületek 120 m2 nagyságúak, egybeépültek a lakóházzal: egy kb. 35 m2-es kamra padlásfeljáróval / háromfázisú árammal/, istálló, garázs, szín, pajta,mindegyik állapotmegóvást, felújítást igényel. A telek hátsó részén téglából készült tyúkól, sertésólak találhatók .
Fúrt kút és egy ásott kút is van a telken, bő hozamú tiszta vízzzel, a szennyvíztározó az udvaron. Gáz csatlakozási csonk az épület elött. Szennyvíz vezeték az udvarban.
A telket egész nap besüti a nap, tájolása északkelet, délnyugat.

Az 1705 m2-es telken egy tetőszerkezet alatt a lakóépület 88 m2, a gazdasági épület 120 m2 területű. A ház tetőgerendázata és a cserepezése jó állapotú. Az épület egy felújítás után kiváló élettér egy falusi nyugalmat választó család számára is. Az ingatlan területét egy eladó 2200m2 belterület megvásárlásával lehetséges igazán gazdálkodásra alkalmassá tenni / külön utcai bejárattal és telek elötti közművekkel/.

A falusi CSOK igénybe vehető.

Rábaszentandrásnak és Szanynak közös vasútállomása van, a két falu szinte egybeépült. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, munkalehetőség is van a környéken.

Vágó Péter

Vágó Péter

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 399 1371
Vágó Péter

Vágó Péter

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 399 1371

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.