Ráckeve Kerek Zátony szigetén idilli kis ház várja Önt!

1442 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ráckeve varázslatos szigetén a Kerek zátony szigeten ajánlok figyelmébe egy kis nyaralót. Az ingatlan a víz partól 100-200 méterre helyezkedik el (nem közvetlen vízparti), csónak kikötő tartozik hozzá. A szigetet csak csónakkal vagy hajóval lehet megközelíteni, autóval NEM! Árvíz veszély NEM fenyegeti, hiszen két oldalról zsilippel szabályozott a Duna ezen szakasza. A sziget varázslatos érintetlensége olyan gyönyörű látványt, érzést nyújt az ott tartózkodóknak, hogy pont ez a lényege, a csend, a nyugodtság és persze a madárcsicsergés.
Menetrendszerit közlekedő RÉV jár át a szigetre, mely nyári időszakban fél óránként, télen pedig óránként jár.

Az ingatlanban jó pár évvel ezelőtt igen nagy élet volt, volt itt családi összejövetel és baráti is, mindenki imádta. Életmód váltás miatt kb. nyolc éve nem használják, így ennek korszerűsítése és esztétikai felújítása már az új tulajdonos ízlése alapján fog történni. Higgye el meg éri!

Jelenleg két szoba és egy nyári konyha áll rendelkezésünkre. Elektromos áram és fúrt kút van. Az épület téglából épült, szerkezetét tekintve stabil , jó állapotú. Az ingatlan per/tehermentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető!

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335
Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335