Ráckeve központjában két lakrészes, tornácos ház

1198 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

Központi elhelyezkedését tekintve, bátran ajánlom bármilyen korosztály számára. Hiszen a piac, az orvosi rendelők, üzletek és boltok, buszmegálló, Duna part mind- mind egy-két perces séta távolságra érhetőek el.

Na, de lépjünk beljebb! Miután a kétszárnyas kapu kinyílik, már elénk is tárul a két lakrészből álló családi ház. Eredetileg a jelenleg hálószobákból álló épület került megépítésre, majd ezt követően a konyha és a fürdőszobából álló házrész. A házzal egybe épült egy tároló helyiség is. Az épületen kívül kisebb melléképületek találhatóak a telken, melyek tárolási szerepet töltenek be.
Ingatlan elrendezése: A jobb oldali épületben három hálószoba és egy w.c. kézmosóval található, a bal oldaliban pedig konyha, fürdőszoba és egy kamra került kialakításra. A két épületet térkövezet kertrész köti össze.

Folyamatos karbantartás mellet kb. 10 éve került sor a fürdőszoba és a w.c. felújítására, villanyvezetékek részben lettek kicserélve. Az ingatlan fűtése gázkonvektorokkal megoldott illetve az elektromos hőtároló kályhák is megmaradtak (ipari árammal rendelkezik).

További kérdés esetén állok rendelkezésére.