Ragyogó helyen, a Nyugati mellett, klímás iroda kiadó

298 Nyomtatás Ajánlás Facebook

RAGYOGÓ HELYEN, A NYUGATI MELLETT, 1. EMELETI, KLÍMÁS IRODA KIADÓ A PODMANICZKY UTCÁBAN

Rendkívül frekventált helyen, a Nyugati pályaudvartól 3 perc sétára, A KÖRÚTTÓL 100 MÉTERRE, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, tégla építésű, LIFTES ház 1. emeletén kiadó egy 13 m2-es, több munkahely kialakítására alkalmas iroda a bérlő igényeinek megfelelően kiválasztott berendezéssel.

A további helyiségek bérlőihez alkalmazkodva elsősorban csendes tevékenységet folytató és kevés ügyfélforgalommal működő bérlők számára ajánlom ezt a barátságos, világos, teljeskörűen felújított, LÉGKONDICIONÁLÓVAL is rendelkező, ragyogó elhelyezkedésű, exkluzív irodahelyiséget.

A bérleti díj magában foglalja a női és férfi mosdók használatán kívül egy TEAKONYHA és egy KÖZÖS ÜGYFÉLVÁRÓ HELYISÉG használatát is.
A teakonyhában beépített hűtőszekrény, mosogatógép, kávéfőzőgép, vízszűrő, vízforraló és mikrohullámú sütő is a bérlők rendelkezésére áll.

Az irodához kapcsolódó ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG minden hónapban fix 40.000 forint, mely MINDEN, A HASZNÁLATTAL JÁRÓ KÖLTSÉGET FEDEZ: tartalmazza a rezsit, a wifi használatot, a mosdók és konyha, a közös helyiségek takarítási díját, a mosdók és a konyha feltöltését, a közös költséget és a riasztó használati díját is egyedi beléptetéssel.

Az irodák bérlői számára lehetőség van egy 8 SZEMÉLYES, TECHNIKÁVAL KORSZERŰEN SZERELT TÁRGYALÓ óradíjas használatára, valamint alkalmankénti nyomtatás, szkennelés és fénymásolás szolgáltatások igénybevételére is.

Minden helyiség ÁLLÍTHATÓ AUTOMATA ROLETTÁVAL szerelt, így az árnyékolás és a teljes sötétítés is könnyedén, távirányítóval megoldható.

A komplexumnak nincs rögzített nyitvatartási ideje, a leendő BÉRLŐNEK ÖNÁLLÓ BEJÁRÁSA LESZ SAJÁT RIASZTÓKÓDDAL, így a nyitvatartása, irodahasználata teljesen rugalmas lehet.

Vállalkozás számára székhelyként, telephelyként az iroda bejelenthető.

A bérlési idő határozatlan, preferált a minimum 1 éves szerződés. Egy évnél rövidebb bérleti időtartam esetén a kaució nem jár vissza.

Az iroda bérleti díja 125.000/hó, a bérbeadó a bérletet áfamentesen számlázza, így a bérleti díjat áfa nem terheli.
Az üzemeltetési és rezsi költség minden hónapban fix 40.000 forint.
A bérleti díjon és az üzemeltetési költségen kívül más költség a bérlőt nem terheli.

Két havi kaució, azaz 2x165.000 Ft letétele, valamint az első havi bérleti és üzemeltetési díj megfizetése mellett az iroda azonnal használatba vehető.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt kérem keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

Kiadó további irodahelyiségekért tekintse meg portfóliómat:
https://ving.hu/munkatarsak/parti-aniko

==========

Parti Anikó

Parti Anikó

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban