Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Rákoscsabai önálló ház romantikus kerttel

597 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rákoscsaba legromantikusabb kertjében bújik meg ez a barátságos, földszintes önálló házikó! A rengeteg zöld növény teljesen elzárja a kíváncsi tekintetek elől.
A lakóház mellett több melléképület is áll a telken. Az egyik (ami kb. 20 m2-es) remekül használható kis otthoni irodának, műhelynek, esetleg kialakítható egy saját lakrész (a gáz és a villany be van vezetve ide is).
No persze, mint ahogy a vételárból gondolhat rá, az 50-es években épült lakóház (és a melléképületek) már igényelnék a felújítást. De ha most nincs rá keret, akkor így is biztonsággal lakható: a villanyvezetékek felújítása már megtörtént. A falak szárazak és repedés sem látható rajtuk, a tető sem ázik be.
Az alaprajzi elrendezést megtekintheti a képek között. A hangulatos taraszon át léphetünk a tágas előszobába. Innen nyílik a nappali, a konyha, a fürdőszoba és a külön WC. A nappalihoz kapcsolódik a hálószoba. A konyhához pedig egy jókora kamra is tartozik. A lakóterület 78 m2. A ház mellé könnyűszerkezetes garázs is épült. A buja növényzet gondozását egy fúrt kút segíti.
Sétatávolságra van a Péceli út, ahonnan a buszokkal bárhová el lehet jutni, például az Örs vezér térre közvetlenül. A vasútállomásról pedig nagyjából 20 perc alatt tud a Keleti pályaudvarra utazni.
Kérem hívjon, akár hétvégén is, ha szeretné megnézni!