Rejtett kincs a budai hegyek alatt

580 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Figyelem! Elsősorban sportos természetűeknek vagy olyanoknak, akik azzá szeretnének válni. 4. emeleti a lakás és nincs lift. Amikor az ember megmászik 4 emeletet, két dolog történhet: 1. Hívhatod a mentőket 2. Ha jó kondiban vagy euforikus siker érzés mellett léphetsz be A LAKÁSBA.

Ez a lakás egyértelműen NEM MINDENKINEK készült. Gondos tulajdonosa saját álmait valósította meg a teljeskörű felújítás alatt és az eredmény, egy TELJESEN EGYEDI hangulatú, STÍLUSOS menedzser otthon lett. A lakásban van egy pozitív értelemben vett ellentmondás: a helyenként sötét dizájn ellenére kifejezetten kellemes, otthonos a lakás atmoszférája, amihez társul egy kis visszafogott elegancia. „Nem találkoztam még ilyennel” érzés társul mellé.

Belépve a lakásba gazdagon felszerelt, MAGAS MINŐSÉGŰ bútorokkal és gépekkel berendezett konyha fogad. Beépített Electrolux légkeveréses sütő, Candy érintőpaneles főzőlap és elszívó, LG A+++ beépített mosógép, Whirlpool mosogatógép és hűtő, beépített mikró. A káddal és hidromasszázs zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba szintén párját ritkítja. A lakás dizájn egységes, nincsenek „kilógó” elemek.
Tovább haladva a lakásban egy komfortos hálófülke, és egy tágas nappali található, amely a csendes Márvány utcára illetve Budai hegyekre néz.
A lakás rendkívül csendes, nyugodt. Egészen meglepő érzés ezt egy belvárosi, Alkotás utcán található lakásban tapasztalni.

És hogy kiknek szól ez a lakás? Egyedülállóknak, fiatal pároknak, akik értékelik a szépet és a minőséget és nem szeretnének felújítással bajlódni illetve olyan befektetőknek, akik KÉSZ befektetési lehetőséget keresnek, teljes berendezéssel, fotókkal, bemutatófilmmel és ezzel a figyelemfelkeltő hirdetés szöveggel.

További információk a teljesség igénye nélkül:
A lakás elosztása alaprajzon mellékelve!

✔ FELÚJÍTOTT
✔ GÉPESÍTETT
✔ BÚTOROZOTT
✔ LÉGKONDICIONÁLT
✔ KÁDAS FÜRDŐ
✔ CSENDES
✔ ÁLLATBARÁT
✔ NAPFÉNYES
✔ TÁGAS NAPPALI
✔ KIVÁLÓ KÖRNYÉK (közelben: Gesztenyés-kert, Városmajor, Széll Kálmán tér, Millenáris, Mom Park, Mamut I-II., éttermek, élelmiszerboltok, stb… Normafa 10 perc autóval)
✔ KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS (17-es, 61-es, 56-os, 59-es, 61-es villamos járatok, 4-es 6-os villamos, Budapest DÉLI, M1-M7 autópálya bevezető szakasz)
✔ FOGYASZTÁS ALAPÚ REZSIKÖLTSÉGEK

Rezsiköltség: FOGYASZTÁS alapján- átlagosan 30-35.000 HUF/hó
Közös költség: 15.000 HUF/hó

Birtokbavétel: Várhatóan 30 napon belül!
DÍJMENTES és FÜGGETLEN HITELTANÁCSADÓI szolgáltatásunkkal!
AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT BEMUTATÓFILM ELÉRHETŐ A HIRDETÉSBEN! A VIDEÓ FULL HD 1080P60-ban is megtekinthető!
A MEGTEKINTÉSEK FOLYAMATBAN VANNAK!

ELŐZETES IDŐPONT-EGYEZTETÉS A MEGADOTT TELEFONSZÁMON

Pécsi Norbert

Pécsi Norbert

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 604 4299
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.