Remek befektetési lehetőség az Aranypart szomszédságában

1895 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ez az igazi balatonparti befektetés!
Siófok Aranypart közvetlen közelében, a balatoni nyári élet központjában keresi új tulajdonosát ez a kiváló paraméterekkel rendelkező ingatlan. Az óriáskerék, a Plázs, az aranypart 500 méteren belül elérhetőek. A vasútállomás 800 méteren belül található,de a hajókikötő is csak 15 perc séta. Amennyiben kiadásban gondolkodik, a Balaton közelsége miatt garantált a sikeres szezon.
Az ingatlan 2 különálló épületből áll, de kis munkával a főépületben 2 különálló lakrész is könnyűszerrel kialakítható, így akár 3, egymástól elválasztott élettér is létrehozható. Ehhez csak egy ajtó lezárására, valamint egy konyha kialakítására van szükség. A két épület külön mérőórákkal van ellátva. A főépület riasztóval felszerelt, a nyílászárói néhány évvel ezelőtt műanyagra lettek cserélve. Az épületek kiváló statikai állapotnak örvendenek, akár esztétikai felújítás után lakhatóvá alakíthatóak. A főépület patinás, nagypolgári jellege magáért beszél. Gépjármű tárolására fűtött garázs áll rendelkezésre. A helyiségek fűtéséről konvektorok gondoskodnak. A főépület helyiségei: 4 teljes értékű szoba, 2 fürdőszoba, konyha, étkező, közlekedő, előtér valamint 2 fedett terasz. A kisebb épületben szintén található 2 szoba, elétőr kis konyhával, fürdőszoba, wc, fedett terasz.
Akár több generációnak szeretne állandó életteret a Balaton partjától nem messze, akár befektetésnek keres ingatlant, ebben garantáltan nem fog csalódni! Érdemes személyesen is megtekinteni!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

ULTRA
Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban