Remek családi ház a központhoz közel

539 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A magyar-horvát-szlovén hármas határ közelében, Letenye kisváros központi részén vált eladóvá ez a remek állapotú családi ház. Elhelyezkedésének köszönhetően a hétköznapi élethez szükséges középületek, üzletek, közoktatási intézmények néhány perc sétával elérhetőek. A közel 1700 nm hasznos nagyságú gondozott területen melléképületek, garázs került kialakításra. Családi, baráti összejövetelekhez az udvaron található hangulatos filagória valamint egy kiváló tégla kemence nyújtja a tökéletes megoldást. A területen remek termő gyümölcsfák vannak, melyek nagy gyümölcshozammal ajándékozhatják meg az új tulajdonost!
A családi ház remek állapotban van köszönhetően a tulajdonosok gondos munkájának. 2019-s évben az ingatlan jelentős felújításon esett át! Kicserélésre kerültek a külső és belső nyílászárók. Az ablakok műanyag profilszerkezetűek, hőszigeteltek, redőnnyel ellátottak. A főbejárati ajtó, valamint a teraszajtó is megújultak. Korszerűsödött a fűtésrendszer is. A helyiségeket cirkó kazán fűti radiátorok segítségével, illetve a ház központi részén, a nappaliban egy egyedileg gyártott cserépkályha gondoskodik a kellemes melegről. Az ingatlan teljesen új fürdőszobát, valamint egy új, egyedileg gyártott konyhát kapott. A belső gépészet (víz- és villamoshálózat) teljes felújítása is végbement. Az ingatlan tetőtere beépíthető, így a tágas terek mellé akár további helyiségek is kialakíthatóak.
Remek tágas lakás, mely kisebb ráköltéssel akár több generációnak is tökéletes életteret nyújthat!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.