Remek elhelyezkedésű zártkert gyönyörű kilátással

5520 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Lenti és Letenye kisvárosok között található Csörnyeföld településhez tartozó hegyháton eladó ez a jó elhelyezkedésű zártkerti ingatlan. Az épület közel 1400 nm nagyságú területtel rendelkezik. Megközelítése autóval apró kavicsos úton megoldott. A kedves, hangulatos település mindössze néhány száz méterre található az ingatlantól, de a csend és a nyugalom így is garantált.
A felépítmény közel 20 nm nagyságú, alatta száraz pince húzódik. Az épület jelenleg nem rendelkezik közművekkel, de az utcáról a víz és a villamoshálózat beköthetőek. A helyiségek fűtése fa kandallókkal megoldható. Az épülettel foglalkozni kell, de gondos kezek között tökéletes hétvégi ház, nyaraló, pihenő hely kialakítható belőle.
A környék erdőkben, túraútvonalkban gazdag, az M7-s autópálya M70-s szakaszának felhajtója 3 kilométerre található. Ritka lehetőség az olyan zártkert, ami közel van mindenhez, mégis csendes, békés környezetben található. A kilátás a területről és az erkélyről a közeli Horvátországra gyönyörű, minden évszakban élvezetes.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.