Remek helyen téglalakás eladó a 11-22. kerület határán

588 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budafok központjában, csupán pár perc sétára a Városház tértől és a Savoya Parktól is, eladóvá vált egy átlagos állapotú lakás.

A 4 szintes tégla épület 4. emeletén találhatólakás 54 nm alapterületű. Jelenlegi elosztása: nappali + háló, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, előszoba, erkély. Jelenleg a fürdőszoba az előtérből és a kisebb szobából is megközelíthető, így a két szoba gyakorlatilag különnyíló, de természetesen falak felhúzásával illetve akár bontásával a lakás elosztása könnyen változtatható. A kisebb szobában egy stabil, jó állapotú fekvőgaléria van.

A keleti fekvésű, Duna irányába néző erkélyéről tiszta időben a Nemzeti Színház, a MÜPA, de adott esetben még a Nemzeti Múzeum is látható.

Állapota átlagos; amennyiben az új tulajodnosa csak festene, úgyis költözhető, de egy esztétikai felújítás után újszerűvé varázsolható.
Fűtése konvektorokkal megoldott, de a kémények már béleltek, így egy kondenzációs kazán és radiátorok felszerelése során könnyen megoldható a fűtésrendszer modernizálása.

Az ablakok a lakás egyik részén műanyagra lettek cserélve, az erkélyes részen még fa ablakok vannak, de ezek jó állapotúak. Mindegyik redőnnyel ellátott. A bejárati ajtó 14 ponton záródó, műanyag biztonsági ajtó.

A melegvizet egy új Ariston bojler adja.
A kisebbik szobába klíma lett szerelve, ezzel segítve a lakás kellemes hőérzetének az elérését.

Az előszobában egy óriási beépített szekrény található, mely szükség esetén modernizálásra szorul.

A lakáshoz pinceszinten egy nagy, kb 20 nm-s pincerész tartozik, melyet egy másik lakóval közösen használ a tulajdonos.

Közös költség 9900 Ft. A lakóközösség jó, folyamatosan fiatalodó.

10 perc sétán belül minden, de tényleg minden megtalálható: boltok, posta, rendelők, intézmények, de a városba jutás tömegközlekedéssel is nagyon jó, legyen szó buszról vagy kötöttpályás közlekedésről - a Móricz Zsigmond körtér több járattal is elérhető 15 percen belül.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.