Remek lehetőség egy új, falusi életre

4235 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 15 km távolságra, Petrivente településen,csendes, forgalomtól mentes utcában eladóvá vált ez a 101 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz tartozó terület 3247 nm nagyságú, melyen az állattartáshoz szükséges, régebbi építésű melléképületek, valamint egy garázs kapott helyet. A terület hátsó része jelenleg gondozás alatt van. A terület akár önellátó gazdálkodásra is alkalmas lehet.
Az épületen jelentős felújítási munkálatok nem történtek, de remek statikai állapotánk köszönhetően kiváló alapot képezhet egy új élettér kialakításához. A helyiségek tágasak, jól alakíthatóak. A tetőszerkezet jó állapotú, cserép fedésű, felújítást csak a terasz felett igényel. Az ingatlan fűtéséről konvektorok, illetve egy központilag elhelyezett cserépkályha gondoskodik. A lakótérbe a víz nincs bevezetve, de az udvarban megtalálható, köthető. Víz hiányában az ingatlanban fürdőszoba nem került kialakításra. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, egy félszoba, előszoba, terasz, konyha, kamra.
Az ingatlan, és a település is megfelel a falusi CSOK szabályainak! Nagyobb családok számára is tökéletes választás lehet az ingatlan, akik csendes, falusias környezetben szeretnék kialakítani új életterüket!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.