Ez az ingatlan foglalózva van

Remek választás, családi otthon elérhető áron!

11103 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Remek választás, családi otthon elérhető áron!

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Gyulavári városrészén egy csendes utcában lévő 80-as években épült és 2010-ben felújításokon átesett kitűnő állapotú, tégla falazatú családi házat. Az ingatlanban állapota és a helységek elosztása is kitünő és még a belső festés is a közelmúltban készült el, ezért ide ténylegesen csak be kell költözni. Az előszoba, konyha, fürdőszoba és kamra helységekben hidegburkolat, illetve a szobákban parketta található.

Az ingatlan lakóterülete: 90 m2.
A telek összesen: 696 m2.
Fedett terasz területe: 35 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 2 előszoba, nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, tároló, fedett terasz, kazánház, melléképületek.

Az ingatlan tégla falazatú, amely szinte tökéletes állapotban van és a fenntartási költsége igen kedvező. A ház fűtéséről egy gázkazán gondoskodik, amelyhez az egyenletes hő elosztást lapradiátorok biztosítják, továbbá egy szép állapotú vegyes tüzelésű kazán is igény esetén használható.

Az udvar egy parkosított kert, ahol virágok és gyümölcsfák találhatóak, amelyeket egy szépen kialakított, fedett teraszról nézhet új tulajdonosa. A hátsó udvarrészen található egy szép kis melléképület, amely jelenleg nyári konyhaként és kamraként funkcionál. Az udvar végén pedig gazdasági épületek vannak, ólak és egy csirkeház.

Amennyiben ez a jó árban lévő, praktikus elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban