Remek választás, családi otthon elérhető áron!

1994 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros újgyulai városrészén lévő 60-as években épült és 2020-évben felújításokon átesett kitűnő állapotú, vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan állapota és a helységek elosztása is kitűnő és még a belső festés is a közelmúltban készült el, mint a fürdőszoba korszerűsítése. Az közlekedő, konyha, fürdőszoba helységekben hidegburkolat, a szobákban padlópont kiegyenlítő található.

Az ingatlanban a gáz be van vezetve, de a fűtésrendszer kiépítése még nincs kivitelezve. Az árban benne van egy újszerű Westend gázkazán!

Az ingatlan lakóterülete: 113 m2.
A telek összesen: 953 m2.
Fedett terasz területe: 10 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 1 beépített tornác, 1 nappali, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, tároló, fedett terasz, kazánház, melléképületek.
Az ingatlan vegyes falazatú, amely szinte tökéletes állapotban van, mivel aláfalazása és szigetelése is megtörtént.

Az udvaron egy garázs és több gazdasági épület is található, illetve egy nagy diófa és több gyümölcsfa is várja új tulajdonosát.

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, per-teher mentes és azonnal költözhető!

Amennyiben ez az alacsony ár fekvésű, praktikus elosztású, részben felújított ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban