Rendkívül jó adottságú ingatlan, Törökbálint Tükörhegyen

649 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Törökbálint, Tükörhegyen eladó egy egészen ritka adottságokkal rendelkező ház, ami a lakónegyed sarkában található egy átlagosnál nagyobb méretű telken, aminek köszönhetően elvehetetlen panorámával rendelkezik, illetve a telken található zöld növényzetnek köszönhetően egészen intim és jól kihasználható a kert.
Az épület kiválóan alkalmas két generáció együttélésére is mert egy alsó és egy felső szint található benne teljesen külön bejárattal és külön almérőkkel, de természetesen könnyedén össze is nyitható.A felső lakás alapterülete 137 nm és tartozik hozzá 71 nm terasz (3 db terasz). A nappali rendkívül tágas 47 nm és egy 34 nm-es terasz csatlakozik hozzá. 3 hálószoba és egy külön konyha kialakítású. Az egyik hálóhoz tartozik, egy 26 nm terasz ahonnan csodás panoráma nyílik Budaörs és a XI. kerület irányába. A harmadik erkély 11 nm-es panorámás kilátás van és ez jelenleg a konyhához tartozik, de nagyon könnyedén kialakítható belőle egy 4. hálószoba úgy, hogy a nappaliba bekerül a konyha.Tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően egész nap fényárban úszik az összes helyiség, emiatt rendkívül világos.
Az alsó lakóegység 127 nm-es jelenleg hatalmas nappali, külön konyha és 2 hálószoba kialakítású. A nappaliból és konyhából tudunk kilépni egy 25 nm-es részben fedett teraszra.
Dupla állásos garázs, ami 28 nm és egy 3 nm-es kerti tároló is kialakításra került.
A ház 2003-ban épült, mediterrán hangulatú.A lakásokban eredeti fa parketta található és mind a kettőben külön cirkófűtés került kialakításra.Telek mérete 945 nm.
Rendkívül jó elhelyezkedésű és adottságú ingatlan!
Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon nézzük meg együtt! ( Kérésre további képeket tudok küldeni )

Kiss Etelka

Kiss Etelka

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (30) 596 2090
Kiss Etelka

Kiss Etelka

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (30) 596 2090