Rengeteg lehetőség Csömör Hőstelepen

1584 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rengeteg lehetőség Csömör Hőstelepen

Csömör csendes utcájában kínálom eladásra ezt a nagy családi házat a hozzá tartozó melléképületekkel, garázzsal és rengeteg lehetőséggel. Az ingatlant a ’60-as években kezdte építeni az a család, aki egészen mostanáig lakta is. Ahogy az élet változott, a família nőtt, úgy növekedett a ház is, s nyerte el mai formáját. Jelenleg a főépület 96 négyzetméterén négy, teljes értékű szoba, konyha, fürdő és kamra található. Tartozik hozzá egy 16 négyzetméteres fedett terasz, a teljes épület felett padlástér, valamint 25 négyzetméter pince.

A melléképület fő helyisége egykor műhely volt, jelenleg étkezős nagykonyhaként van berendezve. Fűtéséről konvektor gondoskodik, a vizet gáz melegíti. A többi melléképület rész már nem fűtött, gazdálkodási célokat szolgált. A telken különálló garázs is található.

A ház és a kert is rendben és karbantartott, korának megfelelő állapotú. A ház nyílászárói régi, fa szerkezetűek. A fürdőben járólap, a többi helyiségben padlószőnyeg, illetve linóleum az aljzatburkolat. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni – rengeteg lehetőséget rejt! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban