Rengeteg lehetőség egy helyen

8721 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kistelek központjában eladásra kínálom ezt az 1940 es években épült vályog + tégla falazattal 2270 m2 -es területen lévő 280 m2 -es családi házat ami több lehetőséget is nyújthat új tulajdonosának.


A telek mérete gazdálkodásra alkalmas területtel szolgálja lakóit ahol 2 db 1200 m2 -es fóliaház is megtalálható.Állattartásra ólak rendelkezésre állnak illetve a 3 fázisú áram is bevezetésre került.

Az ingatlan nagycsaládosoknak 2 generáció összeköltözésére vagy vállalkozás kialakítására,akár panziók apartmanok is megvalósíthatóak a nagyméretű terek biztosítottak hozzá.
Az ingatlanban 2 konyha 2 nappali 2 külön WC 2 fürdőszoba plusz 6 szoba illetve egy kiszolgáló helyiség áll rendelkezésre. Egy 70 négyzetméteres terasz ami télen enyhe nyáron hűvös közérzetet biztosít.

A ház egyik része 2017 ben felújításra került a szobákban és a nappaliban laminált padló került lerakásra a többi helyiségben hidegburkolattal találkozhatunk.
A fűtés gázkonvektorokkal lett kialakítva a víz melegítésére gázbojler szolgál.
Gépjármű beállási lehetőség biztosított.

Kistelek egy fejlett város. Önálló orvosi ellátással, iskolával,óvodákkal.

Tekintse meg a tájékoztató alaprajzot és hogyha ehhez hasonló ingatlant keres akkor hívjon elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
hegedus.csabane@ving.hu
06306432829

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.