Rengeteg lehetőséget rejtő ház Kötcsén

6868 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balatonszárszótól mindössze 12 km távolságra, jól megközelíthető, csendes, hangulatos, kedvelt kis faluban, Kötcse településen keresi új tulajdonosát, ez a sok lehetőséget magában rejtő családi ház. A 78 nm hasznos alapterülettel rendelkező ház egy 2000 nm nagyságú gondozott területen helyezkedik el, melyen az állattartáshoz nélkülözhetetlen melléképületek is helyet kaptak.
Az épület jó statikai állapotnak örvend, részben tégla, részben vályog falazattal rendelkezik. A lakótér jól alakítható, felújítás után remek családi ház kialakítható belőle. A házon belül minden közmű megtalálható, de a fürdőszobát még ki kell alakítani. A helyiségek fűtését gáz konvektorok biztosítják, valamint néhány fa tüzelésű kandalló is található benn. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű, tágas,világos szoba, előszoba, konyha, étkező, 2 kamra. A ház meghosszabbításában egy kellemes, autentikus nyári konyha található, mely a főépülettel összenyitható.
A felújítások után kisebb családoknak ideális választás lehet, de mindenkinek jó vételt nyújt, aki a Balatontól elérhető távolságra, mégis csendes, átmenő forgalomtól mentes helyen keresnek ingatlant! Személyes megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban