Rengeteg lehetőséget rejtő ingatlan, kiváló elhelyezkedéssel

2085 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvárosban, a városközpont közelében eladó vált ez a tágas, remek elrendezésű, igényes családi ház. A lakóházhoz tartozó terület közel 2000 nm nagyságú, melyen a ház meghosszabbításában melléképületek kerültek kialakításra. A melléképületekben található egy külön álló lakrész konyhával és szobával, mosdóval, valamint egy garázs is. A különálló lakrész alatt tágas, száraz pince húzódik. A terület gondozott, szépen karbantartott, és tökéletesen alkalmas a hétköznapokban elfogyasztott gyümölcsök és zöldségek megtermesztésére.
Az 1979-ben épült ház kiváló statikai állapotnak örvend. A tetőtér beépíthető, így a tágas helyiségekhez további lakótereket lehet kialakítani. Az néhány éve az ingatlan nyílászárói kicserélésre kerültek. Az ablakok műanyag profilszerkezetőek, redőnnyel ellátottak. Megújult a bejárati ajtó is. Az ingatlan északi és nyugati fala 3 cm vastag homlokzati hőszigetlést kapott! A ház megkímélt, vigyázott állapota miatt akár egy esztétikai felújítás után azonnal költözhető. A helyiségeket konvektorok fűtik, illetve egy, a nappaliban elhelyezett cserépkályha emeli tovább a komfortérzetet. A házhelyiségei: 3 teljes értékű szoba, tágas, világos nappali, konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba, wc, terasz.
Rengeteg lehetőséget rejtő ingatlan, kiváló elhelyezkedéssel. Akár nagyobb családok életterének is tökéletes választás!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.