Részpanorámás építési telek Révfülöpön eladó!

51 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Révfülöp a festői szépségű, közkedvelt üdülőhely, a 274m magas Fülöp- hegy déli lábánál húzódik. Központja ma a forgalmas kikötő és környéke. Látnivalói is feledhetetlenek, a parti séták szépsége, a fagerendás villák bája, és a hegyről nyíló lenyűgöző panoráma, maradandó minden idelátogató számára.
A telek ami eladásra kerül, 955m2-es, a Jancsi utca és Rétsarki dűlő által közbezárt 40 telekből álló tömbben lévő lakóövezeti telek, a Balatontól 200m-re. Az újrafelosztás, építési telekké alakítása folyamatban van. Közművek a telek közelében vannak. A telekről gyönyörű kilátás tárul elénk a Balatonra és a Káli-medence hegyeire, kiváló elhelyezkedése -téradottsága- nagy lehetőség akár egyedülálló magánbirtok létrehozására, ill. befektetésre. A két telek egyben is eladó!

A telek jellemzői:
• Lke-1-á általános kertvárosias lakóterület
• 25% beépíthetőségű
• Max építmény magasság 4,5M
• Minimum telek terület 700M2
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Ne késlekedjen, hívjon!
+36203546112 Nagyné Vass Katalin

Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést vállalunk, energetikai tanúsítvány, adás-vételi szerződés, díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés.
A Városi Ingatlanirodánál mindent egy helyen!

Nagyné Vass Katalin

Nagyné Vass Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 354 6112
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban