Retro nyaraló Balatonmáriafürdőn

3701 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Balatonmáriafürdő csendes zöld övezeti utcájában egy 518 nm-es telken található 95 nm-es nyaralót, amely 1980-ban épült. Az ingatlan a Balatontól és a szabadstrandtól pár perces sétatávolságra helyezkedik el. Az épület statikailag teljesen rendben van, azonban a burkolatok a nyílászárók és a berendezés is a 80-as éveket tükrözik, ezért esztétikai felújítást igényel. A víz, a csatorna és az áram be van vezetve, a fűtése jelenleg egy vegyes tüzelésű kályhával biztosított. A téliesítése akár hűtő-fűtő klímával vagy infrapanelekkel is megoldható!

A két szintes épület földszintjén egy teraszról léphetünk be az előszobába, amelyből a többi helyiség egy hatalmas 30 nm-es hálószoba, egy kisebb 8 nm-es félszoba, a konyha (melyhez egy spájz kapcsolódik), egy zuhanyzós fürdőszoba mellékhelyiséggel, és az emeletre vezető lépcső érhető el. Az emeleten jelenleg egy nappaliként funkcionáló szoba található, ahonnan a 15 nm-es erkélyre léphetünk ki. Az emeleti fürdőszobába is zuhanyzó került beépítésre.

A kert teljes mértékben rendezett és gondozott, a nyári melegben egy szőlőlugas, gyümölcsfák és tuják biztosítják az árnyékot. Az épület mögött egy garázs található, amely jelenleg tárolóként funkcionál, de az udvarba több autó részére is biztosított a parkolás. Egy kis ráfordítással kiváló családi nyaraló alakítható ki belőle. Az utcában több apartmanház is működik, akár üzleti célú bérbeadásra is tökéletes választás lehet.

Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban, kérem keressen a megadott elérhetőségeken.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban