Retróból modern kuckót

2453 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Varázsoljon kellemes otthont 51 m2-en!
Osztatlan közös tulajdonban lévő, használati megosztással rendelkező, 4 lakásos társasház, 2 szobás lakása keresi új tulajdonosát, karnyújtásnyira a belvárostól, jó közlekedéssel bíró, frekventált helyen.
A lakás egy szerkezetileg stabil, vastag falakkal rendelkező épület első emeletén található. Fűtéséről HÉRA fejes cserépkályha, illetve gázüzemű fali hősugárzó gondoskodik, a melegvizet a főzőfülkében szintén gázüzemű fali melegítő, a lépcsőházból megközelíthető fürdőszobában pedig gázüzemű bojler biztosítja. Szobái parkettásak, a vizesblokkok hidegburkolattal rendelkeznek. A lakás átalakítást és esztétikai felújítást igényel, de egy kis fantáziával egy kényelmes, a későbbiekben is piacképes, kellemes otthon alakítható ki belőle.
A házban minden lakás külön gáz és villanyórával rendelkezik, a vízóra közös, a vízdíjat tulajdoni hányad arányában fizetik.
A lakás alatt jelenleg üzletként funkcionáló 44 m2-es ingatlan is eladó, a kettőt együtt megvásárolva további lehetőségek rejlenek az átalakításban! Belső kétszintes kialakítással 95 m2-es élettér lehet az öné, de gondolkodhat lakás és iroda, vagy lakás és üzlet kialakításában, de alternatíva lehet egy orvosi rendelő is.
Felmerülő további kérdések esetén, illetve ha megtekintené az ingatlant/ingatlanokat, hívjon bizalommal.
Teljeskörű ügyintézés megtekintéstől a birtokbaadásig, igény esetén bankfüggetlen hitelszakértő és ügyvéd bevonásával.
Kissné Pipicz Szilvia
+36307472053
kissne.szilvia@ving.hu

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban