REZSIVÉDETT PANEL LAKÁS A LEGNÉPSZERŰBB KERÜLETBEN

1868 Nyomtatás Ajánlás Facebook

XIII. kerület, Reitter Ferenc utcában, 4 emeletes panelház 2. emeletén, erkélyes, 81 nm-es 2 szoba + félszobás, erkélyes lakás várja új tulajdonosát.

A délkeleti fekvésű nappali gyönyörű tágas, 25 nm-es, innen nyílik a 3 nm-es erkély. Mind a két hálószoba külön nyílik (18 és 7 nm). A kisebb háló az utcára, a nagyobb a házak közötti zöld részre néz, kimondottan csendes. A szobák klimatizáltak, így nyáron is kellemes. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. Az előtérből nyíló étkezőt praktikus átadópult választja el a konyhától, mely a másik oldalon beépített konyhaszekrényként funkcionál. A lakásban sok beépített szekrény található, ami praktikussá teszi a tárolást. Ha ez kevésnek bizonyulna, a lakáshoz tartozik egy saját pince tároló is.

A lakás remek beosztású, eredetileg 1+3 félszobás volt, visszaalakítása könnyen megoldható, ha az új tulajdonos 3 külön nyíló hálót szeretne, de a jelenlegi kialakítással is jól kihasználhatók a terek. Némi ráfordítással otthonos, szép lakássá varázsolható.

A ház rendezett, csendes, kulturált lakóközösség. Jó infrastruktúra és közlekedés. Bevásárlási lehetőségek, óvoda, bölcsőde, iskola, egészségügyi intézmények, gyógyszertár karnyújtásnyira találhatók.

A ház mellett halad el a kerékpárút, pár perc sétával pedig elérhető a legmodernebb igényeket is kielégítő szabadidő park (Kubala park). A parkban rekortán futópálya, szabadtéri fitnesz eszközök, napozó teraszok és biztonságos játszóterek várják a pihenni vágyókat.

A ház melletti parkolóban elektromos autó töltő elérhető.

Közös költség: 13.000 Ft/hó. Fűtési átalánydíj: 13.000 Ft/hó (hőmennyiségmérővel mért tényleges fogyasztással szükség szerint minimálisan korrigálva). Áramdíj: 8-10.000 Ft/hó (mért fogyasztás szerint). A lakás távhős, ezért az augusztus 1-től érvényes rezsi változások nem érintik. Ha ezt a lakást választja, rezsi költségei augusztus 1. után sem fognak az egekbe szökni!

A vásárláshoz és a felújításhoz otthonteremtési (CSOK, Babaváró) és otthonfelújítási támogatások valamint banki hitelek igénybevehetők! CSOK, Babaváró és banki hitelek ügyintézéséhez irodánk díjmentesen biztosítja hitelügyintézőnk szolgáltatásait, időt és fáradtságot megspórolva ezzel Önnek.

A lakás azonnal költözhető.

Érdeklődés esetén hívjon bizalommal.

Tóth Zsuzsanna

Tóth Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 802 4882
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban