Ritka, 1+3 félszobás lakás nagycsaládnak

652 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Több gyermekes családoknak ajánlom ezt a nagy nappali+étkezős lakást, három külön hálószobával, közel a belvároshoz, szupermarkethez, vasútállomáshoz. A felújítás pár éve elkészült, de azóta sem lakta senki ezt a csendes kis utcában fekvő, kelet-nyugati tájolású, napfényes lakást. Felejtse el a felújításokkal járó kellemetlenségeket és költségeket! Ebbe a lakásba tényleg csak költözni kell.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Nem csak kívül, hanem belül is.

Az előszobából nyílik a fürdőn kívül a konyha, két félszoba és a nappali. A nappaliból pedig a további egy szoba és az étkező.
A fürdő és a wc két éve átesett egy felújításon. A falra divatos beton utánzatú burkolat került. A konyha kicsit korábban megújult és egy méretre készült, beépített változat került a korábbi helyére, ami értelemszerűen itt marad és a következő háziasszony munkáját fogja megkönnyíteni. A mosogatógépnek is elő van készítve a helye, csak a helyére kell tenni költözés után. A konyhai és egyéb nagy teljesítményű elektromos berendezések gondtalanul üzemelnek a teljesen kicserélt és 32 Amerre felbővített elektromos hálózaton.

A fűtés távhővel történik a nemrégiben kicserélt új radiátorokon keresztül. A sok napfénynek és a szomszédoknak köszönhetően kedvező a fűtésköltség.

Akkor sincs gond, ha költözéskor nem mindent szeretnének a lakásba berakni, mert a földszinten az egyik szomszéddal közösen használt tároló áll a rendelkezésre.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 10 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A vasútállomás is egy buszmegállóra vagy 5 perc sétára van. Az autópálya eléréséhez csak 2 közlekedési lámpán kell áthaladni. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körül, a lakók számára, ingyenes parkolók állnak a rendelkezésre.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban