Római parton 2 generációssá is alakítható családi ház

193 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Római parton csendes, családi házas övezetben, a Dunától és a hévől sétattávolságra, 362 m²-es telken lévő 110 m² alapterületű sátortetős ház, 100 m² tetőtér beépítéssel eladó.
A ház két külön bejáratú lakással rendelkezik, amelyek alkalmasak két generációs környezet kialakítására, de könnyen egybe is nyithatók.
A kertben 3-4 autó tud parkolni, emellett egy 10 m² körüli tároló is itt kapott helyet.
- 210 m² hasznos alapterület
- ~100 m² kert
- dél-nyugati tájolású, világos
Szerkezet: kő alapozás, vasbeton födém, nincs pince, főfalak stabilak, nem áznak, a tető rendben van. Átalakítható tetőtér.
Jelenleg fedett kocsibeálló van, de a különálló tárolóból garázst, nyári konyhát, vagy egy mini lakrészt is ki lehet alakítani.

Az ingatlan beköltözhető állapotú, de egy felújítás után számos lehetőséget rejt:
- ketté vágni és ikerházat csinálni belőle, osztatlan közös kerttel
- teljesen is külön lehet választani (külön helyrajzi számot is tud kapni) viszont akkor az egyik résznek nem lesz kertkapcsolata
- nappali + 4 vagy több hálós elosztást is meg lehet oldani

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. Energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, a megadott telefonszámon a hét mindennapján elér.

Dósa Gergő

Dósa Gergő

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 310 8816
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban