Romantikus hangulatú, napfényes lakás, kolosszális terekkel

1562 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom ezt a 150 nm-es, század eleji, régi korok időtlen szépségét megőrző, nagypolgári lakást, mely a belváros egyik legközkedveltebb részén található.

Annak idején a ház tervezőjének személyes tulajdona volt. Igazi főurakhoz méltó, valóban egyedi otthon ez!

Az egyik szobában fakazettás mennyezettel, a szobákban keményfa parkettával, selyemtapétával, stukkókkal és faragott fadíszekkel, két cserépkályhával, mely értékek a mai napig jó állapotban lettek megőrizve.

A lakás reggeltől estig napos, világos.

Elosztását tekintve jelenleg 3 szobából és egy nappaliból áll, de közel négyméteres belmagassága révén igény szerint akár galériázható, vagy további kisebb szobákra bontható. A lakás egyéb része még egy nagy előszoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, kamra és egy - jelenleg szintén tároló helyiségként funkcionáló - fedett lichthof.

A vastag téglafalaknak köszönhetően nyáron is kellemes a lakás klímája. Számtalan tárolási lehetőség található a lakásban. A nagyméretű előszobában akár beépített gardróbszekrény is kialakítható.

A közösköltség 44 ezer Ft/hó, (30 ezer Ft-os felújítási alappal), mely magában foglalja az általány szerinti vízfogyasztást is. A társasház folyamatosan karbantartott. Ezen felül a gáz és villany fogyasztás szerinti. Fűtése konvektoros. A használati melegvizet elektromos bojler szolgáltatja a fürdőszobában, míg a konyhában külön átfolyós vízmelegítős kisméretű bojler gondoskodik a melegvízről. 

A felújítási alapból és kerületi támogatásból már felújították a külső homlokzatot, a következő terv szerinti felújítás a belső homlokzat megújítása lesz.

Az ingatlan tehermentes.

Minden megtalálható itt pár perc sétatávolságon belül. Óvoda, iskola, kisbolt, patika, különféle hivatalok, bevásárlóközpontok, orvosi rendelő, éttermek, cukrászda, templom stb. 
A belváros busszal, villamossal és trolival is pár perc alatt könnyedén elérhető.   

Ideális választás lehet ügyvédi irodák, nagycsaládok és befektetők számára egyaránt. 

A környékbeli hasonló alapterületű lakásokat megközelítőleg 320.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 3 840 000 Ft-ot!!!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon! Egyeztessünk időpontot és tekintse meg személyesen is! 

Várom szíves jelentkezését: Fodor Fanni 06-20-804-4080.

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.