Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Rózsa utcai 4. emeleti, erkélyes, klímás lakás!

2023 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa keleti városrészében, a Rózsa utcában eladón ez a 4. emeleti, 54 nm hasznos alapterületű, kiváló állapotú lakás.
A lakást a tulajdonosok az évek során folyamatosan újították, szépítették. Kicserélésre került a teljes víz- valamint a villamoshálózat. Az ingatlan új fürdőszobát, új wc, és új bejárati ajtót kapott. Megújult a burkolatok jelentős része is. Az ingatlan már átesett a panelprogramon, melynek keretében kicserélésre kerültek a nyílászárók, valamint a társasház homlokzati hőszigetelést kapott. A nyílászázók redőnnyel ellátottak. A helyiségek fűtését egy házközponti kazán végzi, a lakás radiátorai egyedi mérőórával ellátottak. A lakás helyiségei: 2 tágas szoba,melyekhez beépített szekrény is tartozik, konyha, fürdőszoba, wc, kamra, közlekedő. A nagyobb szobában egy nappali rész és egy háló rész lett kialakítva egy kis méretű térelválasztó fal felhúzásával. A helyiségben klíma is helyet kapott. A lakáshoz a földszinten közös tároló tartozik. Autóval parkolni az utcán díjmentesen lehet. Az ingatlan közös költsége 38.000 Ft, mely a fűtési díjat már tartalmazza.
Amennyiben szeretne egy jó kialakítású, elrendezésű ingatlant,mely nem igényel különösebb felújítást, ez a lakás tökéletes választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857