Sánci városrészben, családi ház, csendes környezetben!

3359 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt családi házas övezetében, a Csónakázó tótól gyalogosan, mindösszesen 10 percre vált eladóvá, ez jó adottságokkal rendelkező, beépített tetőteres családi ház. Az ingatlan beton alappal, tégla falazattal került megépítésre egy szép 1320m2-es telken. A tulajdonosok folyamatos karbantartási és felújítási munkálataiknak köszönhetően, az ingatlan jó állapotnak örvend.
Amik ezen munkálatok alatt elkészültek:
-Új nyílászárok kerültek beépítésre, melyek asztalos által készültek és törésmentes üveget kaptak, valamint alu redőnyök kerültek felszerelésre, beépített szúnyoghálóval,
-Villamos hálózat felújítása részben megtörtént (konyha, nappali, teljes felső szint)
-Svájcból érkező, minőségi konyhabútor beépítése,
-Teljes felső szint beépítése, kialakítás
-Pergola (terasz) megépítése úgy hogy rossz időesetén gépkocsi parkolónak is tökéltesen megfelel,
-Egyedileg épített bográcsozó és grillező kivitelezése.
Az ingatlan melegét, egy teljesen új cirkó kazán biztosítja radiátorok segítségével, valamit a nappali vagy is az ingatlan legkedveltebb központi részébe, beépítésre került egy igényes, egyedileg megálmodott kandalló is, mely nem csak a lakás melegét de a hangulatát is megadja ezen helységnek.
Az udvaron található egy szép nagy pergola, ahonnan közvetlen megközelíthető a konyha valamint a kerti bográcsozó is így ezen tér kiválóan alkalmas családi összejövetelek lebonyolítására. Az udvar hátsó részén található még egy kis melléképület is.
Ha Ön szeretne egy jó helyen lévő, jó adottságokkal rendelkező családi házat, csendes nyugodt környezetben, de mégse túl messze a várostól zajától, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. A hirdetési ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban