Siófok közelében, Balatonszabadi belterületi föld

2237 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok közvetlen közelében, Balatonszabadiban eladó ez a 76 870 m² belterületi egybefüggő földterület.Az ingatlan átminősítése folyamatban van, ennek költségeit a meghirdetett ár tartalmazza. Az utcában víz, villany, gáz és csatorna elérhető. A terület kiválóan megközelíthető, hiszen a Balatoni utca határolja az egyik oldalát. A hely távolsága Budapesttől 103 km, a 7-es főúttól 4 km, Balatontól 6 km. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, egyetlen helyrajzi szám, tehermentes. Az átminősítéssel 70-80 db 700 m² építési telek alakítható ki. Balatonszabadiban az iparűzési adó 1% és nincs idegenforgalmi adó. Irányár: 219m Ft

Amennyiben további információra van szüksége, keressen telefonon akár hétvégén is.

In the direct neighbourhood of the city of Siófok, in Balatonszabadi this interior land of 76.870 m² is for sale. Now it is being categorized as a forest, however, its reclassification can be arranged. Nearby all services plus channel are available. The area itself is easily accessible since the land is bounded by Balatoni Street on one side. Budapest is 103km, the main road nr.7 is 4km and Lake Balaton is 6km far from the location. The property is in entire ownership, has one registry number and is unencumbered. Target price is 219M HUF.

In case you need more information, contact me via phone regardless it is weekdays or weekends.

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest 13. kerület
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.