Siófok, Petőfi sétányon a Mala Garden mellett

3348 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófokon, közvetlenül a Balaton parton, a Petőfi sétányon eladó ez a fiatal építésű, 2. emeleti, 37 m²-es, erkélyes tégla lakás. Az elhelyezkedés nem is lehetne jobb, a Petőfi sétány lombos fás szakaszán helyezkedik el, ahol az épületből közvetlenül a Balaton partjára jutunk és ez teszi igazán értékessé ezt az ingatlant. A lakótér egy jó méretű amerikai konyhás nappaliból, egy étkezőrészből és egy fürdőszobából áll. A nappaliból juthatunk ki a tágas erkélyre, amely tájolásának köszönhetően megfelelő mennyiségű napfényt juttat a lakótérbe. Az épület modern, kulturált állapotú liftes lépcsőházzal rendelkezik. Az udvaron egy gépjármű beállására alkalmas parkolóhely is beletartozik a meghirdetett vételárba. A lakás kialakítása és az épület is prémium színvonalat képvisel, ajánlom azoknak, akik kompromisszumok nélkül szeretnének kikapcsolódni a Balaton egyik legkedveltebb részén.

Irányár: 48M Ft

Hívjon és tekintse meg!

In the city of Siófok, right by Lake Balaton, on Petőfi Boardwalk (Petőfi sétány) you can find this second-floor, 37-square-meter flat with a balcony in a newly built, brick building. Its location cannot be any better: it is in the middle of the woody part of Petőfi Boardwalk where you can get directly to the shore of Lake Balaton that makes this property truly valuable. The living space consists of a well-sized open-plan kitchen, a dining section and a bathroom. The balcony opens from the living-room and thanks to its orientation a right amount of sunlight gets into the living space. The building has a modern and neat staircase. A carport in the yard is also included in the advertised purchase price. Both the design of the flat and the building represent a premium quality level that is why I recommend it for those who are willing to relax with no compromise in one of the most beloved parts of Lake Balaton.

Target price: 48M HUF

Call and have a look.

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest 13. kerület
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.