Skanzen jellegű tájház a hegy tetején!

822 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A horvát-szlovén-magyar hármashatár közelében, a Letenye kistérséghez tartozó Murarátkán eladó egy közel 59 nm-s, a régmúltat idéző ház. Az ingatlan a település dombos részén található, melynek köszönhetően a környék gyönyörű örök panorámával jutalmazza az itt élőket. Az épület egy hatalmas, 7085 nm-s területen helyezkedik el, mely kiváló lehetőségeket ad az állattartáshoz, mezőgazdasághoz.

A ház elmúlt 100 éves, viszont meghazudtolja a korát. Állapota jó, falazata száraz, stabil. A tulajdonos a régi tájház jelleget meghagyva újította, bővítette az ingatlant. A lakórészek érintetlen állapotúak, vályog falazatúak, és az akkori kor építésére jellemző mestergerendás mennyezet jellemzi őket. A 2000-s években a ház, egy nyitott terasszal, belépővel és egy fürdőszobával bővült. Ebben a részben a víz- és villamoshálózat is újszerű. Ugyanekkor az egész ingatlan új tetőszerkezetet kapott, így a leendő tulajdonosnak ezzel már nem kell foglalkoznia. A helyiségek fűtését egy központilag elhelyezett, szintén jó állapotú cserépkályha, valamint kandallók szolgáltatják.

A régi kor kedvelőinek, és a nyugalomra vágyóknak ez az ingatlan tökéletes választás. Az alacsony belmagasság ellenére is nagyszerű döntés, amennyiben hétvégi házat keres, vagy esetleg a falusi turizmusban lát fantáziát. Az épület állandó lakhatásra is alkalmas. Megközelítése télen is jó, részben aszfaltos, részben döngölt kavicsos úton. Itt garantált a nyugalom, a csend, és a gyönyörű kilátás!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.