Sok helyiség, 4 szint, nagy telekkel, erdő mellett

3791 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Értékesítésre kínálok Debrecen - Alsó Józsán egy családi házat.
A jelentős alapterülettel rendelkező ingatlan, különösen alkalmas szálláshelyként, csapatépítő tréningek helyszíneként, üzleti célú hasznosításra is az épülő BMV gyár közelében.

Az épület teljes külső szigetelése és nyílászárók cseréje a múlt évben megtörtént, dupla garázsa új elektromos garázskapukkal ellátott.

Az épület félszint eltolásos megoldással készült, nagyjából szintenként 60 nm alapterülettel rendelkezik.
Az épület külső méretei 9 m x 17 m .

Helyiségei szintenként:

- Pinceszint: zárt lépcsőházából közelíthető meg, félemelet alatti területen kialakított, 2 nagyobb helyiségből áll, itt lett elhelyezve a gázcirkó kazán és a vegyes tüzelésű kazán.

- Garázsszint: A talajszinttel egysíkban helyezkedik el, 2 önálló garázsnak, fürdőszobának (mosókonyhának) ad helyet, valamint egy tágas előszoba és lépcsőház vezet bennünket tovább a félemeletre és az emeletre.

- Félemelet: Külön oldal bejárattal a teraszról is megközelíthető, helyiségei előszoba, wc, konyha, kamra elszeparáltan, valamint étkező +nappali egylégterű együttese alkotják.

- Emelet: helyiségei 3 szoba, fürdő, wc

- Tetőtér: Önálló zárt lépcsőházzal rendelkezik.
helyiségei: 1 db önálló szoba, egylégterű konyha + étkező +nappali tér, mely fölött 2 db kialakított hálóhelyiség található, külön fürdő, wc.

Az ingatlan tulajdonképpen 3 bejárattal rendelkezik, akár 3 teljes értékű, önálló lakrész is kialakítható.

A tetőtér beépítése nem fejeződött be, víz-, fűtés-, elektromos vezetékelés megtörtént, lépcső fém váza elkészült. A tető szigetelése, fa lambéria burkolása igényes, jó állapotú, hangulatos, praktikus és örök.
Befejezendő a lépcsőfeljáró lépcsőfokainak cseréje, tetőtér helységeinek padló burkolása, fürdő, wc burkolása, szerelvényezése.

Az épület fűtése gázcirkóval, radiátoros hőleadókkal megoldott.
A tetőtér önálló fűtés körrel rendelkezik.

Az értékesítésre kínált ingatlan, Józsa csendes, kis forgalmú utcájában kerül értékesítésre az új építésű Kerekerdő lakópark szomszédságában, mely a nevét a telekhatár mögött található erdőterületről kapta kiváló levegőt, csendet, nyugalmat kínál.

Az ingatlan, jelentős telekkel rendelkezik 3140 nm, melyből 1000 m2-es beállt gyümölcsös található, szezonálisan friss gyümölccsel látja el tulajdonosát.

Üzleti céllal, minőségi szálláshelyként minden lehetőség adott.

A háztól elkülönülten, nagy méretű betonalap készült, mely valaha raktárépület alapja volt, akár mobil lakóegységek alapjaként is szolgálhat, még az esetleges beépítése után is marad elegendő zöld terület kikapcsolódásra, szórakozásra..... engedje szabadon a fantáziáját, valósítsa meg elképzeléseit,

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, per- és teher mentes, rövid időn belül birokba vehető.


Kérdésével, megtekintéssel kapcsolatos megkeresését hétvégén is fogadom.
Elérhetőség: 30/339-1481

Ingyenes hitel ügyintézéssel kapcsolatban is állunk rendelkezésére.

Marti Elvira

Marti Elvira

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (30) 339 1481
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban