Sok lehetőséget kínáló Üzlethelyiség, étterem KIADÓ!

2176 Nyomtatás Ajánlás Facebook

ÁRCSÖKKENÉS!

Kiadásra kínálok Budapest XXI. kerületében Csepel Gyártelepen egy felújított vendéglátó helyiséget. A munkálatok még folyamatban vannak.

Tökéletes választás lehet étteremnek, büfének, gyorsétteremnek, kifőzdének, vagy kávézónak.
Az ingatlan az épület földszintjén helyezkedik el. Mindhárom szint 350 m2-es, külön mérőórával rendelkezik. Az alsó szinten vendéglátó helyiség, recepció, gépház, raktár került kialakításra. Az első emeleten egy munkásszálló, a 2. emeleten pedig szintén egy üzlethelyiség, amiből több minden kialakítható.( konditerem, orvosi rendelő, áruház...stb)

A fűtés házközponti. A rezsi egyedi fogyasztás alapján mérhető.
Szintén tartotik az ingatlanhoz egy külső raktár illetve egy saját parkoló is. Áruszállítás szempontjából ideális, hiszen az ingatlan mögött külön rakodó tér lett kialakítva.

Kérdéseivel keressen bizalommal!

PRICE REDUCTION!

I offer for rent Budapest XXI. district of Csepel Factory in a renovated catering room. Work is still in progress.

It can be a perfect choice for a restaurant, buffet, fast food restaurant, cafeteria, or cafe.
The property is located on the ground floor of the building. All three levels are 350 m2 and have a separate meter. On the lower level there is a catering room, reception, engine house, warehouse. On the first floor there is a workers' hostel, and on the 2nd floor there is also a business room, from which everything can be designed (gym, doctor's office, shop ... etc.)

The heating is central. Overhead can be measured based on individual consumption.
There is also an external warehouse and a private car park attached to the property. It is ideal for transporting goods, as a separate loading space has been created behind the property.

Search with confidence with your questions!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban