Sombereki nagy telek, tele lehetőséggel

11890 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Somberek települése a Baranyai-dombság keleti peremén található.
A megyeszékhelytől, Pécstől keletre fekszik, a várostól való távolsága 45-50 km. A Baranyai-dombság egyik településeként Mohács város vonzáskörzetéhez tartozik, attól 12 km-re van. Lágy ívelésű dombok között helyezkedik el. A település szépen gondozott, lankás, dunántúli tájban gyönyörködhetünk.

Ebben a községben kínálok eladásra egy nagyméretű, sok hasznosítási lehetőséget nyújtó telket. Az ingatlan a község belső részén található, utcai bejáratos, hosszúkás telek. Az alapterület 1609 m2, 91 m hosszúságú, és 17,7 m széles. A területen, áll jelenleg egy gazdasági célú épület, 3 különböző helyiséggel, jó elosztással. Az épület szerkezetileg stabil, igény szerinti felújítása után bátran használható.
A telken van víz és csatorna, a villany és a gáz az utcáról bevezethető. A nagy terület és kertrész lehetővé teszi saját veteményes kialakítását, gyümölcsfák ültetését.

A településen és közelében sok a felfedezni való (Horgásztó, Szent-Miklós Malom és Múzeum, stb.) és az aktív pihenést / mozgást preferálók is élvezhetik az előnyöket. Legközelebbi nagyobb városként Mohács nyújt további lehetőségeket, illetve az 56-os főút és az M6-os autópálya választásával a két közeli megyeszékhely (Szekszárd, Pécs) is hamar elérhető.

Jó választás városból kiköltöző családoknak vagy családalapítás előtt álló pároknak, építkezésbe kezdőknek, falusi turizmus ötletében gondolkodóknak, saját igényüket kiszolgáló gazdálkodóknak és mindazoknak, akik zöldebb és nyugodtabb környezetben szeretnének nap, mint nap lenni.

Időpont egyeztetésért várom hívását és személyesen is megtekintheti az ingatlant.

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban