Somoskő - vár a Vár és a természet!

877 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Somoskő - vár a Vár és a természet!
Nagyon szép helyen van ez a majdnem kész ház, amit ajánlok Önnek. A tulajdonos nem lakás céljára tervezte, de kis átalakítással pompás otthon lehet belőle – lakóházként van bejegyezve. 2015-ben épült, de még az elkészült részek is alig voltak használva. Pedig különleges élmény a konyhaasztalnál ülve csodálni Somoskő várát – kis időutazás. ÉS: a nagy telket átszelve, a ház előtt egy patak csordogál!
A ház főfalai téglából vannak, a válaszfalak könnyűszerkezettel készültek. A vízteres kandallókályhával az egész házat fűteni lehet, új radiátorok vannak a helyiségekben. A födém látszó gerendás vagy a tető vonalát követő faburkolattal van ellátva.
Főbb paraméterek:
1800nm telek
70nm ház – konyha-étkező (17nm), 2,5 szoba (5nm, 13nm, 30nm), fürdő wc-vel
víz, villany, csatorna (az egész faluban nincs gáz)
vízteres kandallókályha radiátorokkal
cserép tető
műanyag nyílászárók
szigetelve van a konyha-étkező fölötti födém
buszmegálló 2 perc gyalog
Somoskő Salgótarján településrésze, csekély számú lakossal és gyönyörű természeti környezettel. Közvetlenül a szlovák-magyar határnál fekszik, nevezetességei, a vár és a bazaltorgona, már szlovák területen található. Legközelebbi városok Salgótarján (12km) és a szlovákiai Losonc (30km). A szomszédos Somoskőújfalun (3km) megtalálható minden infrastruktúra.
Ez az ingatlan remek lehetőség, hogy szinte új háza legyen különleges környezetben, közel a városi infrastruktúrához, kevés ráfordítással. A telek igazán egyedi, nem sok ingatlan van olyan, ahol a ház előtt (nem a kert végében!) patak van, és évszázados várra van kilátás.
A képek között talál egy fiktív alaprajzot, ami kis költséggel kialakítható a mostani házból.
Külső képeket kérésre küldök.
Remélem Ön is meglátja a lehetőséget ebben az ingatlanban!
Várom hívását a hét bármely napján: Barlai Anita 0670 618 3536

Barlai Anita

Barlai Anita

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (70) 618 3536
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban