Sorház garázzsal, saját zöld területtel

1579 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Északi városrészében, a Petőfi utcában található ez az eladó, 77 nm hasznos alapterületű, zárt udvaros sorházi lakás. Az ingatlanhoz megközelítőleg 150 nm-es saját zöld terület tartozik. A lakáshoz egy garázs valamint saját tároló is rendelkezésre áll, melyek a vételár részét képezi.
Az ingatlan 2019-ben teljes belső felújítson esett át, ennek köszönheti jelenlegi szinte új állapotát. Felújítás során amik elkészültek: Megújult a teljes víz- valamint a villamoshálózat. Újak lettek a nyílászárok melyek redőnnyel és szúnyoghálóval lettel felszerelve. A teljes lakrész hideg és meleg burkolatai szintén kicserélésre kerültek. Megújult a konyha, valamint a fürdőszoba is. (Fürdő: 3D olasz csempe) A fűtésrendszer teljes korszerűsítése is megtörtént, az ingatlant radiátorok fűtik, melyeket egy kondenzációs cirkó kazán üzemeltet. Az sorházhoz tartozó közös költség mindössze 3.000 Ft. Tájolás: Észak-Dél. Gépkocsik parkolása a zárt udvarban, közvetlen az ingatlan előtt valamint a garázsban megoldott. A lakás helyiségei alsó szinten: Tágas amerikai konyha nappali étkezővel, melyhez közvetlen terasz és udvarkapcsolat is tartozik, mellékhelyiség, garázs, tároló. Felső szint: 2 teljes értékű szoba melyekből az egyikhez egy kis zárt erkély tartozik, fürdőszoba, közlekedő.
Ha Ön szeretne egy családi ház jellegű ingatlant, saját zöldterülettel, méretes terasszal ahová bármikor kiülhet, szinte teljesen szomszédmentes csendes környezetbe, akkor megtalálta a magához illőt. Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.