Soroksári úton iparterület eladó, akár működő üzemmel

370 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok a Soroksári úton, egy 6748 m2 telekterületű, 3061 m2 felépítménnyel rendelkező, teljesen körbekerített, ipari hasznosítású, jelenleg is működő tevékenységgel üzemelő ingatlant.
Tulajdoni lap szerinti besorolása "kivett gazdasági épület, udvar".
Az ingatlan 1/1-es cégtulajdon, teljesen tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik.

Jelenleg egy cég bérli az ingatlant, amely esetleg tovább bérelné a meglévő tevékenységgel vagy megvehető ez a cég is a tulajdont birtokló céggel együtt. Több variáció lehetséges ebben az árban a vevő igénye szerint.
A bérlő cég évi kb. 700 milliós forgalommal bír, áruházláncok, állami megbízások, magán megrendelők kiszolgálásával. Tíz éve működnek már ebben a konstrukcióban. Hogy mi a végzett tevékenység, mire alkalmas leginkább az ingatlan, arról telefonon adok tájékoztatást.

Az ingatlanban helyett kapott egy szerelőcsarnok 1080 m2, kialakítottak egy igényes munkásszállót is, több raktárépület, irodák, tárgyalók, öltöző, közös és privát fürdőhelyiségek, konyhák, étkezők, közösségi terek, fedett tároló színek, hatalmas, jelenleg kihasználatlan pince, rengeteg parkolóhely, akár nagyobb teherautókkal vagy kamionnnal is beparkolható.

Ilyenkor kapom meg azt a kérdést, hogy miért ad el valaki egy ilyen jól működő,tehermentes, kifejezetten rentábilis ingatlant.
A tulajdonos, aki egyedül rendelkezik az eladás jogaival, 76 éves. Gondolom a válasz kielégítő az előbbi kérdésre.
Tehát, ha valaki jól megközelíthető, ipari környezetben lévő, jól prosperáló, probléma mentes ingatlant keresne magának és átvenné a jelenlegi profilt vagy csupán egy ilyen telephelyet keresne saját vállalkozásának, akkor ezt látnia kell.

A fotók érzékeltetik az ingatlan jelenlegi állapotát, ami egyébként teljesen jónak mondható. A kiszolgáló helyiségek kultúráltak, az üzem és a raktárak pedig olyanok, mint az ilyen üzemek és raktárak általában. Van egy kis rumli, de mindennek megvan a helye.

Az ingatlan teljes vételára 1 200 000 000 millió Ft + Áfa, amelyet egy néhány éve készült értékbecsléshez igazodva alakítottunk ki.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.
.
.
.
De tényleg :-)

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Régióvezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban