Söröző, bolt, bútordiszkont egy árban!

1989 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros központjában, frekventált helyen eladó ez a 4 egységből álló épületegyüttes. A területen található egy mai napig jövedelmezően üzemelő élelmiszerbolt, egy ezermester bolt, egy söröző, amely bármikor újra indítható,valamint egy 450 nm nagyságú csarnok, mely bútoráruházként funkcionált. Gépjárművel a parkolás mind az utcán, mind a belső udvaron megoldott. A belső udvar kisteherautóval könnyen járható.
A söröző, valamint az élelmiszerbolt az utcafronton találhatóak, a söröző melegkonyhával is rendelkezik. Az élelmiszer boltot jelenleg bérlő üzemelteti, aki egy új tulajdonos esetén is szívesen folytatná a tevékenységet.
A vételár egyik épület bútorzatát, és gépesítését sem tartalmazza, azok külön megbeszélés tárgyát képezik. A tulajdonos a komplexumot egyben szeretné értékesíteni,de az egyenkénti értékesítéstől sem zárkózik el!
Mind a 4 épület rengeteg lehetőséget rejt magában, és garantált, akár azonnali bevételi forrást biztosít. Ha vállalkozna, ez a tökéletes lehetőség! Ne keresgéljen tovább, hiszen mind a kisváros, mind a közeli horvát, szlovén határ garancia a hamar megtérülő befektetésre.
A feltüntetett ár, az ÁFA-t nem tartalmazza.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.