Stílusos tetőtéri irodák a Nyugati mellett

2103 Nyomtatás Ajánlás Facebook

(Scroll down for English.)

Környezet
A Nyugati pályaudvartól gyalog két percre található, belső udvaros társasház tetőterében kiépített ingatlanban kínáljuk az alábbi irodatereket hosszú távú bérlésre. A kis utca forgalma már minimális, az ingatlanba nem jut be forgalomi zaj. A lokáció miatt a megközelíthetőség egyszerű például a 4-es 6-os villamos, számos buszjárat vagy az M3 metróvonal használatával.

Épület
Az épület egy klasszikus belsőudvaros, körfolyosós, 5 emeletes, liftes lakóház, melynek tetőterében építette ki a tulajdonos ezt a belső kétszintes ingatlant. A bejárat közvetlenül a lift mellett nyílik, így a bérlőnek nem szükséges használnia a lakások előtti körfolyosót.

Ingatlan
A belépésnél egy szélfogón keresztül a közös lobbytérbe jutunk, mely teakonyha használatra alkalmas pulttal és eszközökkel felszerelt. Innen nyílik három irodatér, egy tárgyaló és egy vizesblokk. Lépcsőn mehetünk fel az emeletre, ahol szintén egy közös tér található teakonyhával, zuhanyzós vizesblokkal és két irodatérrel. Az iroda ablakok az utcára nyílnak a többi helyiség pedig a belső udvarra néz. Az elrendezést kérem tekintse meg a mellékelt alaprajzon.

Felújítás, felszereltség
2020-ban a tulajdonos a fűtőrendszert, a világítást, a belső burkolatokat újította fel, valamint korszerű hőszigetelő műanyag ablakokat épített be. Az irodaterek külön zárhatóak, minden tér klimatizált. A közös terekben rendelkezésre áll néhány tároló szekrény, melyek a bérlők között megegyezés szerint feloszthatóak. Nagy sávszélességű internet hozzáférés érhető el, de saját előfizetés is behozható. Az ingatlan riasztóval felszerelt, mely a bérlő igénye szerint beüzemelhető. Az ingatlan energetikailag és esztétikailag korszerű állapotú.

Bérbeadás
Az 5 irodából a 2 felső szinti a hozzá tartozó közös terekkel már kiadásra került. Az alsó szinti 3 irodatér szeparáltan és együtt is kiadó az alábbi díjazás szerint:
1-es iroda (25 m2): 150.000 Ft/hó
2-es iroda (35 m2): 180.000 Ft/hó
3-es iroda (24 m2): 130.000 Ft/hó
Együtt (84 m2): 460.000 Ft/hó
Ezek a bérleti díjak és az üzemeltetési költségek egyben. Az árak bruttó árak, a tulajdonos vállalkozása alanyi adó (ÁFA) mentes. A minimális szerződési idő 2 év, 2 havi kaució szükséges.
A fentiek közül az összes variációt megtalálja kínálatomban. Az ingatlannal kapcsolatos kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatos egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal.

Szolgáltatásaink
A következő szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekkel is állok rendelkezésére: ingatlanközvetítés, banksemleges és díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, ingatlanügylettel kapcsolatos jogi véleményezés partnereink bevonásával.

(English)

Location
We offer the following office areas for rent in two minutes walking distance from Nyugati Railway station in a stylish rooftop property. The noise on the low traffic street is negligible, the property is really silent. Accessibility is outstanding due to busy public transportation lines tram 4-6, metro line M3 and many bus lines.

Building
The building is a classic 5-storey residential house with elevator, courtyard and side-corridors. The owner established the two-storey property in the rooftop area of the house. The entrance is next to the elevator, so the tenant doesn’t have to use the side-corridors.

Property
From the entry area we arrive to the common lobby which is equipped with a counter and facilities to make tea and coffee. The three offices rooms, the meeting room and a toilet is accessible from this area. Through the stairs we get to the upper floor where we find a common area with two more offices, a kitchen and a bathroom with shower cabin. The office windows face the street, the other spaces have windows towards the courtyard. Please see the floorplan attached for furter info.

Renovation, facilities
The heating system, the lighting and the coverings have been renovated and the windows have been changed to heat insulated plastic windows in 2020. The offices can be locked separately, all areas have air-conditioners. Some storage units are available in the common areas, which are to be divided among the tenants. Wide bandwidth internet is available, but the tenant may bring own subscription as well. Alarm system is availeble to use, based on tenants demand. The property is up-to-date considering energetics and aesthetics as well.

Rental details
The two offices in the upper floor are rented, including their common areas. The three offices in the lower floor are available for rent separately and together as well. See the followings:
Office 1. (25 m2): 150.000 Ft monthly
Office 2. (35 m2): 180.000 Ft monthly
Office 3. (24 m2): 130.000 Ft monthly
Together (84 m2): 460.000 Ft monthly
These are rents and operating costs all in one. Prices are gross, the owner's business is exempt from VAT.
Minimal contract period is 2 years. 2 months deposit is necessary for the contract.
All the options above are available in my inventory. I am available for questions regarding the property and scheduling a visit.
Our services
I am available to discuss our further services: sales/rental of property, independant loan counselling, energetic certificate, law counselling with our partners.

Szikszay János

Szikszay János

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 362 1277
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.