Stúdiólakás a 6. kerület szívében

1050 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínáljuk ezt a teljeskörűen felújított félemeleti, napfényes lakást a belvárosban, egy kétszintes (földszint, félemelet, emeleti kialakítású házban). A lakás 23m2-es + 4m2 galéria, belső udvarra néz, ezért nagyon csendes. A felújítás során mind műszakilag mind esztétikailag megújult az ingatlan, minden vezetéket, csövet, ajtót, fürdőt, konyhat, stb-t értjük ezalatt.

A társasház nem felújított, de tervezik mivel vagy eladják a felsőrészt és befektető megcsinálja vagy tenderből készül el a teljes renoválás.

Abszolut kulcsrakesz allapot, csak bekoltozni kell, minden apro reszletre figyeltek a felujitaskor, a tulaj maganak ujitotta fel, csak idokozben kulfoldre koltozott. Bútorok nincsenek benne az árban - meg lehet venni a lakáshoz, ahogy a képeken van.

Sétatávolságra található több bár, éttermek, kávézók, boltok, a Westend Bevásárlóköpzont és több turistalátványosság, minta a Terrorháza, Szent István Bazilika, állatkert és múzeumok.

Ideális első ingatlannak és befektetőknek egyaránt.

Az utolsó képen a szobai ablakból nyíló kilátás látható. A társasház felújítandó állapotú.

Ha felkeltettem érdeklődését a lakással kapcsolatban és ehhez hasonló elképzelései vannak, akkor ne döntsön amíg ezt nem látta. Hívását a hét minden napján fogadom 9-21 óra között.


Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Irodavezető
Budapest 10. kerület
+36 (30) 441 8813
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Irodavezető
Budapest 10. kerület
+36 (30) 441 8813

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.