Surdon átlagos állapotú családi ház

1844 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 17 km távolságra, Surdon eladó egy átlagos állapotú családi ház. A ház közel 2000 nm nagyságú területen található, melyen mellékpületek, és egy kellemes hangulatú filagória épített kemencével is helyet kapott.
A ház 50 nm nagyságú összesen, de egy melléképület is lakórésszé lett alakítva, így a 2 rész egyben összesen 90 nm nagyságot tesz ki. Az eredeti házban 2 teljes értékű szoba, egy fürdőszoba, és egy előtér található, a hátsó részben pedig egy szoba, fürdő, előtér, folyosó, és egy tágas konyha étkezővel kapott helyet. Az ingatlan 10 évvel ezelött esett át részleges felújításon, akkor nyerte el mostani formáját. A felújítások során cirkó fűtés kialakítására került sor, valamint a melléképület tetejére napkollektorok felszerelése is megtörtént, melyek egy nagy, házi készítésű puffertartályhoz csatlakoznak. Ekkor újultak meg a fürdőszobák, ekkor került kialakításra a konyha, étkező,kicserélésre került a villamoshálózat, valamint a helyiségek esztétikai felújítása is ekkor történt. A hátsó, kialakított lakrészben szigetelt gipszkarton falak vannak, ezek igény szerint könnyen mozgathatóak. A helyiségeket radiátorok fűtik, a ház két szobája között cserépkályha is található alternatív fűtésként.
A két épület összeépítésével, és felújításával nagyszerű falusi otthon kialakítható belőle. A telek gazdálkodásra, akár állatartásra is tökéletes választás lehet. Mindenkinek csak ajánlanti tudom, aki városhoz közel, de csendes környezetben szeretné kialakítani új életterét.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.