Szabad tartású mangalica telep, kiváló befektetési lehetőség

177 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvárosban eladó ez a közel 400 állat neveléséhez és tartásához elegendő szabad tartású mangalica telep. A több, mint 1,5 hektáros terület felosztása jó, az állatok könnyen elkülöníthetőek.
A területen egy jelenleg feldolgozó üzemként, valamint hűtőkamraként szolgáló, 75nm nagyságú családi ház, egy 600 nm hasznos alapterületű csarnok, valamint az állattartáshoz szükséges ólak és létesítmények találhatóak. Az ólak önetetővel és önitató rendszerrel ellátottak. A csarnok régen lakatosműhelyként funkcionált, az ehhez tartozó engedélyek a mai napig rendezettek, így akár ilyesfajta hasznosítás is megoldható. A családi ház bármikor visszaalakítható állandó lakhatás céljából.
A gépészet, berendezések, valamint a jelenlegi állomány nem részei a vételárnak!
Remek, belátható időn belül megtérülő befektetés! A közeli horvát és szlovén határoknak köszönhetően leendő vállalkozása még nagyobb területen érvényesülhet! A terület első része, kb 1500 nm aszfaltozott, így teherautóval is könnyen járható. A kapu mérete nagyobb kamionok közlekedését is biztosítja. Az M7-s autópálya, valamint a horvát határ mindössze néhány km távolságra elérhető, így logisztikailag is kiváló elhelyezkedése van az ingatlannak.
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36305518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban