Szálloda Vonyarcvashegyen

9989 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen eladó ez a 17 szobás szálloda 3100 m²-es telken. Az épület a 90-es években épült, kiváló kialakításának köszönhetően egy igen privát és nyugodt környezet biztosít a leendő tulajdonosnak. A fűtött lakótér 1162 m² amely felosztása nagyon jól hasznosítható, a korábbi években céges üdülőként funkcionált. A földszinten 8 db fürdőszobás szoba, rendezvény terem, konyha, recepció kapott helyet. Az emeleten további 9 fürdőszobával is rendelkező szoba, egy reggeliztető konyha és galériás közlekedő alkotja a teret. A gépészet, a tárolóhelyiségek, a konditerem és a finn-szauna az alagsorban található.

Az egész épületre jellemző, hogy gondosan megőrizték az állapotát, faburkolatai ápoltak, a hidegburkolatok tiszták és megkíméltek. Az udvar parkosított, a telek több utcafrontról is megközelíthető és saját gépjármű parkolóval is rendelkezik.
Található itt még saját játszótér, medence és egy kisebb sport pálya is.

A Balaton legközelebbi strandja 1 km távolságra fekszik, tehát könnyen megközelíthető.

Az épületet ajánlom azoknak, akik meglátják benne a vállalkozási lehetőséget, hiszen a kialakítás jól átgondolt, és a nagy termet felosztva akár további apartmanok is kialakíthatóak benne.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, jelenleg cég a tulajdonos.

Hívjon akár hétvégén is és bemutatom az ingatlant!

Az alaprajzok tájékoztató jellegűek.

This 17-room, 3100-square meter pension is for sale in Vonyarcvashegy, on the northern shore of Lake Balaton. The building was built in the ’90s, and thanks to its excellent construction it will provide a rather private and calm atmosphere to its future owner. The heated living compartment makes up 1162 square meters. It is very practicable because of its layout, and was used as a corporate holiday home. On the ground floor you can find 8 en suite rooms, a conference room, a kitchen and the reception as well. Upstairs the space is divided by further 9 en suite rooms, a breakfast kitchen and a loft corridor. The entire mechanical asset, the storage rooms, the gym and the Finnish sauna can be found in the basement.

It is true for the entire building that its good state has been maintained, its wood panelling is taken care of, the hard pavement is clean and in good condition. The yard is landscaped, the plot is available from more directions and the property has its own parking lot.
Here you can also find its own playground, pool and a small-scale sporting area.

The closest beach is 1 kilometer far thus being easily accessible.

The building is recommended for those who can see the business potential in it since its construction is well-planned and the conference room could be further divided into apartments.

The property is exempt from legal proceedings, attachment, garnishment and execution, and at the moment it is owned by a company.

Contact me even at weekends and I will show you around in the property.

The floor plans are indicative.

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.