Számos lehetőséget rejtő üzlethelyiség Nagyiccén

3552 Nyomtatás Ajánlás Facebook

XVI. kerület, Veres Péter úton, Nagyicce HÉV megálló közvetlen közelében, a 205 nm-es félszuterén üzlethelyiség eladó. A korábban vendéglátó funkcióra kialakított ingatlan 2017-ben esett át teljes felújításon.

A főbejáraton keresztül egy hatalmas, hangulatos, boltíves térbe jutunk, innen nyílnak a kiszolgáló helyiségek, a hátsó kijárat pedig a belső kertbe vezet, ahol egy hátsó terasz kialakítható. A bejárat előtti udvar részen (300 nm) 10 autó számára parkolási lehetőség biztosított. Gáz, víz, és ipari áram rendelkezésre áll (3x32A). Minden fogyasztás külön mérőórával mért.

Önálló cégközpontnak (iroda + raktár egységgel), bármilyen kereskedelmi vagy szolgáltató funkcióra megfelel az ingatlan. A nagyterem nagyobb közönség befogadására is alkalmas, így akár oktatási célra is kiválóan megfelel. Ezen túlmenően számos átalakítási és hasznosítási lehetőség kínálkozik vállalkozó kedvűek számára, akár több lakássá is alakítható az ingatlan. A falak mozdíthatóak, a nyílászárók méretének növelésére is lehetőség van, így még világosabbá tehetőek a terek, de a fő helyiségek természetes világítással rendelkeznek már most is.

Az ingatlan több bejárattal rendelkezik, fizikailag kettéosztható, így lehetőség van csak az egyik felét is megvásárolni: a 106 nm-es, nagyteremmel rendelkező rész irányára 19,9 M Ft, a 100 nm-es, kisebb helyiségekből álló részé 22 M Ft.

Rendezett társasház és környék, jó lakóközösség, remek infrastruktúra és közlekedés (H8-as, H9-as HÉV, 44, 45-ös buszok 908, 931-es éjszakai járatok, az M2-es metró Örs vezér téri végállomása gyorsan elérhető).

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tóth Zsuzsanna

Tóth Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 802 4882
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban