Számtalan lehetőségű ingatlan Hugyagon

5166 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megyében, Hugyagon, azon belül is a Vadvirág utcában szép, nagy családi ház eladó egy 1.283 m2-es telken, nagy üres földterülettel.

Az ingatlan mérete 1.283 m2 és ebből a családi ház hasznos alapterülete kb. 160 m2, melynek van padlása is, így tetőtér beépítés lehetséges a későbbiekben. Rendelkezik még garázzsal (amely szerelőaknás!), pincével, külön fa tárolóval, pajtával és egy gazdasági épülettel is. Az ingatlan járdás és aszfaltozott útra nyílik. Van autóbeálló és akadálymentesített személybejárat egészen a családi házig. A kerítés állapota kíváló. A családi ház félfelszerelten, bútorokkal együtt eladó, amely benne van az ingatlan árában.

Tökéletes ez az ingatlan kis - és nagy családosoknak, vagy akár befektetőknek is. Tehermentes és 1/1 tulajdonostól eladó. Hugyag falusi CSOK támogatott település.

A telek összközműves, az áram 3 fázisos (napelem létrehozása nem akadály), több fűtési módszer is lehetséges (elektromos, cserépkályha...), illetve ásott kút is van. Az ingatlan szélessége 16,5 m, hosszúsága 78 m. A lakóház 1 nappaliból, 3 szobából, 1 konyhából, 1 kamrából, 1 fürdőből és tágas - világos közlekedőkből áll.

Csendes környezetben található jó szomszédsággal, viszont lábszomszéd nincs. Az infrastruktúrája kíváló, közvetlen vonat közlekedik Balassagyarmatra, Vácra, Budapestre és az ingatlantól gyalog mindössze 15 percre található a vonatállomás. Busz is elérhető, továbbá a 2-es út mellett található a település. Budapesttől körülbelül 100 km-re fekszik Hugyag. Balassagyarmat 10 perces autóúttal elérhető.

Hugyag településén EU-s óvoda működik. Az Ipoly folyó nem messze csordogál a településtől, a környezet rendkívül szép, túrázásra alkalmas.

Az ára 10.500.000 Ft, áralku is lehetséges, illetve beletartozik a félfelszereltség.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Kapcsolattartó
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.