Szarvasbőgés és nyugalom modern környezetben

2260 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kistérségben, Bánokszentgyörgyön eladó egy igényes, több generációs családi ház. A közel 120 nm alapterületű ingatlan 1970 körül került megépítésre egy 2052 nm területre.
A tulajdonosok gondos munkájának köszönhetően 1992-ben elkészült az épület tetőtere, kialakítva jelenlegi méretét. A tetőtér kialakítása során hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, valamint ekkor történt az ingatlan villamoshálózatának cseréje. A tetőtér fűtésére fatüzelésű kazán szolgál. További munkálatok révén az alsó szint korszerűsítése is megtörtént. 2016-ra teljes víz- és villamoshálózat csere, a földszinti nyílászárók cseréje, valamint egy teljesen új fürdőszoba kialakítása is végbement. A ház ekkora érte el mostani, remek állapotát, melynek köszönhetően szinte ráfordítás nélkül költözhető. Az alsó szint melegét kandallók, valamint gázkonvektorok szolgáltatják. Az ingatlan külső felújítása, valamint a hőszigetelés már az új tulajdonos feladata.
A területen, a házon kívül melléképületek, és egy garázs is helyett kapott. A gazdálkodást és az önellátást gondozott veteményes, valamint közel 40 gyümölcsfa biztosítja. A gyümölcsös mellett a természet harmóniáját a fiatal fenyőfákkal beültetett rész is erősíti. A terület, akárcsak az egész környék dombos, erdős a kilátás gyönyörű, melyet akár a teraszon ülve is csodálhatunk.
A település infrastruktúrája előnyös, a hétköznapi élet fontos állomásai mind megtalálhatók. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az ingatlant, aki a város zajától messze, csendes, nyugodt környezetben, szinte a természet lágy ölén képzeli el további életét. A tulajdonost nagykanizsai cserelakás is érdekli! Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808