Szeged, Dorozsmai úton N+5 szobás, garázsos ház eladó

1156 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az eladásra kínált, 408 m2-es telken épült családi ház Szeged kertvárosi részén, a Dorozsmai úton található, kiválóan megközelíthető helyen.

Kőműves mester saját maga számára építette ezt a belső szintes házat 1987-ben. Teljes 2 szintjén nappali, 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 konyha és belülről is megközelíthető garázs található. Az alsó szint központi tere az étkezőnek is helyet adó tágas konyha, míg a felső szintet a 31,5 négyzetméter nagyságú nappali határozza meg. A nappaliból erkély nyílik az udvari oldalon, szép kilátással a parkosított udvarra. A belső terek felújítása 2017-ben történt, melynek során új, műanyag ablakok kerültek beépítésre, felújították az elektromos hálózatot, megújult a konyha, fürdőszoba és a burkolatok egy része is.
Az otthon melegét gáz-cirkó biztosítja padlófűtés és radiátor hőleadással. A fűtésrendszer felújítása néhány hónapja történt meg.

A ház további előnyei:
-terasz és sütögetőhely a kerti partik számára
-udvari tárolóhelyiség
-füvesített, rendezett kert
-fúrt kút
-8 m2-es erkély a felső szinten
- „okos fűtés” előkészítése

A szobák laminált lappal, a többi helyiség márvány és kerámia lappal burkoltak.
Az ingatlan 2 utcáról is megközelíthető, elhelyezkedése és kialakítása miatt 2 generáció, vagy vállalkozás számára is alkalmas lehet.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged legnagyobb ingatlanválasztékából válogathat.
Tel.: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.