Szeged Tarjánban erkélyes panellakás eladó!

2837 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Szeged-Tarján városrészben, a Csorba utcában egy nappali + 1 szobás, 5. emeleti (zárószinti) erkélyes panellakás!

Az ingatlan főbb jellemzői:

- Alapterület: 47m²
- Építési mód: panel
- Állapot: jó, részben felújított
- Fűtés: távfűtés
- Burkolat: a szobákban laminált parketta van, a többi helyiség csempeburkolattal rendelkezik
- műanyag nyílászárók
- klimatizált
- külön fürdő, WC
- közös tároló a pincében
- ingyenes parkolás az utcán
- közös költség: 7470 Ft.-

Az ingatlan 2014-ben esett át nagyobb felújításon, ekkor került sor a burkolatok cseréjére, illetve a fürdőszoba felújítására is. 2021-ben egyedileg gyártott, fiatalos konyhabútor került a konyhába, illetve az idei évben a bejárati ajtó egy 15+1 ponton záródó Terrasec biztonsági acéllemez ajtóra lett cserélve. Májusban sor került továbbá egy tisztasági festésre is. A ház panelprogramban részt vett, így megtörtént a nyílászárók cseréje, illetve az épület külső szigetelése. Az ablakok redőnyözöttek, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan tehermentes.

A lakás fákkal övezett, csendesebb részen fekszik. Távol van a város nyüzsgő zajától, viszont tömegközlekedéssel gyorsan eljuthatunk szinte bárhová. Elhelyezkedése minden tekintetben kiváló: rövid sétával elérhető többek között óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt, illetve posta is. Ha kikapcsolódnánk, sem kell messzire menni, hiszen elérhető közelségben van a Zápor-tó, a mozgás szerelmesei pedig több edzőtermet is találnak a környéken.

A lakás tökéletes egyetemistáknak és összeköltözőknek is. Az ingatlan adottságait és elhelyezkedését figyelembe véve akár befektetési célra is kiváló megoldást nyújt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, és szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal!

Kuk Diána
+36 30 456 8626

Kuk Diána

Kuk Diána

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 456 8626
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.